Kalendarz 2005 - Mini Klub Polska
Moderator: flapjck1
kalendarze
Witam to znowu ja. Jesli dokladnie przegladacie forum zauwazyliscie ze narazie zadaje same pytanie ale to ze wzgledu na to ze jak juz wczesniej wspominalem jestem tu nowy i ze wzgledu na tworzenie sie mojej strony o tematyce mini. Ale nie o tym chcialem pisac. Jak zwykle chcialem sie o cos spytac. Czy jest mozliwe zamowienie kalendarza za okreslona kwote jesli nie przynaleze do klubu?? koszty wysylki pokrywa odbiorca czyli ja???? tzn. ja place xx zlotych i czy w tedy moge otrzymac kalendarz?? poniewarz jestem zakrecony w tym temacie i choruje na tzw. chorobe MINI i pragne miec w domq jakis akcent mojej "choroby" a nigdzie w sklepie nie da rady kupic kalendarza z miniaczkiem
kalendarze
Co do klubowego kalendarza, to zapewne wypowie się Prezes.
Z mojej strony mogę Ci doradzić kupno angielskiego miesięcznika Mini Magazine, dostępnego w sieci EMPIK, w styczniowym numerze powinien jak co roku znajdować się kalendarz; cena ok.35zł, jeśli już nie dostaniesz tego numeru, (zazwyczaj pokazuje się w połowie poprzedzającego miesiąca), napisz do mnie podam Ci namiary na magazyn zwrotów w Polsce.
Poza tym zachęcam Ciebie do zapisania się do naszego klubu, ponieważ jako klubowicz czeka na Ciebie nie tylko bardzo fajny miniakowy kalendarz, ale i inne korzyści
Z mojej strony mogę Ci doradzić kupno angielskiego miesięcznika Mini Magazine, dostępnego w sieci EMPIK, w styczniowym numerze powinien jak co roku znajdować się kalendarz; cena ok.35zł, jeśli już nie dostaniesz tego numeru, (zazwyczaj pokazuje się w połowie poprzedzającego miesiąca), napisz do mnie podam Ci namiary na magazyn zwrotów w Polsce.
Poza tym zachęcam Ciebie do zapisania się do naszego klubu, ponieważ jako klubowicz czeka na Ciebie nie tylko bardzo fajny miniakowy kalendarz, ale i inne korzyści
Re: Kalendarz 2005 - Mini Klub Polska
Kalendarz MINI KLUB'u POLSKA 2005, jest kalendarzem dla klubowiczów, taki był jego zamysł i taka jest realizacja. Ilość jaka została zrobiona zapewnia, że każdy członek MKP kalendarz dostanie, po uregulowaniu spraw składkowych. Do części klubowiczów już kalendarze dotarły i mam nadzieję że spotkały się z miłym przyjęciem. Zapraszam do wstąpienia do naszego klubu, a kalendarz dotrze po przesłaniu zgłoszenia i opłaceniu wpisowego, oraz składki za rok 2005. Warto być w MKP nie tylko dla kalendarza.
Miło będzie nam powitać w naszych progach nowego mini-maniaka zarażonego tą samą sympatyczną chorobą.
Miło będzie nam powitać w naszych progach nowego mini-maniaka zarażonego tą samą sympatyczną chorobą.
Ale niespodzianka!!! Dziś rano pocztowo dostałem kalendarz.. Dziękuję
evg pisze:Ale niespodzianka!!! Dziś rano pocztowo dostałem kalendarz.. Dziękuję
Mam i ja <chyba> Czeka na mnie na poczcie DUUUUZY polecony......
Dziekuje pieknie !!
Pzdr
BODO'wy
I do mnie DOSZED? wieczorową porą :):) Wielki SZACUN he he he Dzięki
wiatam. serdeczne podziekowania dzis wlasnie przyszedl do mnie kalendarz i juz teraz zajmuje honorowe miejsce na ścianie