Szukam mechanika
Moderator: flapjck1
Szukam mechanika
Witam jestem nowym forumowiczem jak i nowym posiadaczem mini na początek chciałbym bardzo serdecznie się przywitać ale do rzeczy kto z Katowic lub okolic podejmie się wymiany gruszek zawieszenia w miniaku mam też troche innych drobniejszych rzeczy do zrobienia (może znacie jakiś warsztat w którym nie powidzą mi co to jest mini ?) pozdrawiam
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
Re: Szukam mechanika
kontaktuj się z Sevenem z forum ma warsztat w Cieszynie.
Dzięki wielkie będe mial już jakiś punkt zaczepienia a nie znacie czegoś ciut blizej? pozdrawiam
- sezar
- Wiarus
- Kontakt:
szukaj a znajdziesz http://www.forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=6592 kilka tematów pod Twoim
btw myślę że dobrym pomysłem byłoby przypięcie w którymś dziale listy zaufanych mechaników która (miejmy nadzieję ) będzie się sukcesywnie powiększać, żeby każdy nowy właściciel mini który tu trafia nie musiał wertować forum w poszukiwaniu jakichś namiarów ani nie musiał pytać na starcie czy możemy mu kogoś polecić. whatdoyouthink?
mazak234 pisze:btw myślę że dobrym pomysłem byłoby przypięcie w którymś dziale listy zaufanych mechaników która (miejmy nadzieję ) będzie się sukcesywnie powiększać, żeby każdy nowy właściciel mini który tu trafia nie musiał wertować forum w poszukiwaniu jakichś namiarów ani nie musiał pytać na starcie czy możemy mu kogoś polecić. whatdoyouthink?
Dobry pomysł, byłoby to spore ułatwienie.
- sezar
- Wiarus
- Kontakt:
ten pomysł też już był wałkowany hehe
- sezar
- Wiarus
- Kontakt:
no właśnie dla czegoś nie ... eh
Jak to jakieś nie długoterminowe sprawy (nie mam za wiele czasu wolnego ) to się mogę podjąć w ramach rozrywki. Jestem mechanikiem z zawodu, wykształcenia i zamiłowania, I eksploatowałem własne Mini przez 12 lat - tak ze bez obawy że głupstw narobię. Ceny uzależnione od kaprysu zleceniobiorcy i zdolności negocjacyjnych zleceniodawcy
Ale na jakieś totalne kapitalki nie mam czasu (i ochoty )
Tak że proszę jak by co o kontakt telefoniczny 604478141 albo mailowy przez priva z forum .
Aha...
Lokalizacja Dąbrowa Górnicza Ząbkowice.
Ale na jakieś totalne kapitalki nie mam czasu (i ochoty )
Tak że proszę jak by co o kontakt telefoniczny 604478141 albo mailowy przez priva z forum .
Aha...
Lokalizacja Dąbrowa Górnicza Ząbkowice.