Ślub w Sosnowcu 22.08.2010
Moderator: flapjck1
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ślub w Sosnowcu 22.08.2010
Witam,
Nasz dobry znajomy Adam Kaźmierczyk z salonu MINI Bawaria Motors Katowice się żeni!
W jego imieniu przekazuję wszystkim miłośnikom MINI i Mini zaproszenie na ślub, który odbędzie się w Sosnowcu (adres i termin w temacie posta).
Adam poprosił mnie o zorganizowania kilku Mini, w których towarzystwie mógłby pojechać po pannę młodą i dalej do kościoła.
Myślę, że tak wiele razy już to robiliśmy, że organizacyjnie nie będzie problemu
Jeśli są jacyś chętni, zorganizujmy wspólny wyjazd do Katowic. Na pewno będzie świetna zabawa!
Pozdrawiam,
Wojtek
Nasz dobry znajomy Adam Kaźmierczyk z salonu MINI Bawaria Motors Katowice się żeni!
W jego imieniu przekazuję wszystkim miłośnikom MINI i Mini zaproszenie na ślub, który odbędzie się w Sosnowcu (adres i termin w temacie posta).
Adam poprosił mnie o zorganizowania kilku Mini, w których towarzystwie mógłby pojechać po pannę młodą i dalej do kościoła.
Myślę, że tak wiele razy już to robiliśmy, że organizacyjnie nie będzie problemu
Jeśli są jacyś chętni, zorganizujmy wspólny wyjazd do Katowic. Na pewno będzie świetna zabawa!
Pozdrawiam,
Wojtek
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, 09:39 przez Wojtello, łącznie zmieniany 1 raz.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: Ślub w Sosnowcu 22.08.2010
uuu, ja na pucharze będę
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
To gdzie i o której się spotykamy?
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Jedna grupa niech się umówi w Krakowie - pewnie standardowo na parkingu przy ul. Focha, a druga w Katowicach - parking IKEA. Grupa z Krakowa spotyka się z grupą z Katowic dwie godziny przed ślubem.
Dam znać, jak zdobędę trochę więcej informacji w kwestii organizacyjnej. W sensie, czy Pan Młody chce z nami jechać po Pannę Młodą, czy jedziemy dopiero orszakiem pod kościół i potem dalej.
Każde Mini mile widziane - wiem, że w planie są jakieś weselne podarunki )
Dam znać, jak zdobędę trochę więcej informacji w kwestii organizacyjnej. W sensie, czy Pan Młody chce z nami jechać po Pannę Młodą, czy jedziemy dopiero orszakiem pod kościół i potem dalej.
Każde Mini mile widziane - wiem, że w planie są jakieś weselne podarunki )
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ok, czyli jeśli ślub jest o 16:00, to powinniśmy się spotkać na focha o 12:00.
Pod ikea będziemy przed 14:00.
Wolałbym przez Olkusz - 32zł w kieszeni
Pod ikea będziemy przed 14:00.
Wolałbym przez Olkusz - 32zł w kieszeni
Po co jechać pod Ikea do Katowic, skoro Sosnowiec jest około 15 km przed Katowicami jadąc od Olkusza ?
Pytanie dla pewności - ślub jest 22.08 w niedzielę ?
Pozdrawiam
Pytanie dla pewności - ślub jest 22.08 w niedzielę ?
Pozdrawiam
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Tak w niedzielę:) Najpierw mamy pojechać do Pana Młodego. Pytanie jak ozdabiamy (jeśli w ogóle) nasze miniaki?
Może każdy pod kolor swojego nadwozia ? Będzie ładnie się komponowało. Czyli jak masz grafitowo - czarny to takie wstążeczki na lusterka i antenę.
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
No to ustalamy coś? Ile osób będzie? Ile nowych ile starych?
Witam wszystkich
Przepraszam, że to zaproszenie nie wyszło odemnie osobiście a przez Wojtka ale ostatnio krucho u mnie z czasem (dopiero dzisiaj kupiłem garnitur:) a dobry Wujek Wojtek postanowił mi pomóc.
Za co wielki dzięki.
W każdym razie byłoby mi niezmiernie miło widzieć Was w tym bardzo ważnym dla nas dniu.
Mój wyjazd do Karoliny (Młoda) planuje o 15.20 z pod mojego domu w Sosnowcu(Klimontów) przy ul. Wschodniej 31.
Ale żeby złapało Was jeszcze oko kamery fajnie jakbyście zjawili się około 15.00.
Po ślubie zapraszam do korowodu pod Klub Shuma nad Pogorią gdzie każdej załodze rozdamy " podziękowania;)"
Do zobaczenia.
Pozdrawiam Adam
Let's MINI!
Przepraszam, że to zaproszenie nie wyszło odemnie osobiście a przez Wojtka ale ostatnio krucho u mnie z czasem (dopiero dzisiaj kupiłem garnitur:) a dobry Wujek Wojtek postanowił mi pomóc.
Za co wielki dzięki.
W każdym razie byłoby mi niezmiernie miło widzieć Was w tym bardzo ważnym dla nas dniu.
Mój wyjazd do Karoliny (Młoda) planuje o 15.20 z pod mojego domu w Sosnowcu(Klimontów) przy ul. Wschodniej 31.
Ale żeby złapało Was jeszcze oko kamery fajnie jakbyście zjawili się około 15.00.
Po ślubie zapraszam do korowodu pod Klub Shuma nad Pogorią gdzie każdej załodze rozdamy " podziękowania;)"
Do zobaczenia.
Pozdrawiam Adam
Let's MINI!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Cz!
Jesteśmy tutaj 'nowi' ale Cię nie opuścimy!
Stary przechodziłem to co Ty dokładnie 2 tygodnie temu, te całe przygotowania - masakra, ostatni tydzień przed godziną zero spałem po 2, 3 godziny i tylko młyn z załatwianiem spraw.
Dokładnie 7 sierpnia br. mieliśmy nasz Ślub, moja 'młoda' też ma na imię Karolina ..i jechaliśmy do ślubu naszym 'bączkiem'
No się spodziewaj kolejnego Classic'a
Color zielony, białe dodatki - będzie 'wystrojony' na biało.
Pozdro..
Adi
Jesteśmy tutaj 'nowi' ale Cię nie opuścimy!
Stary przechodziłem to co Ty dokładnie 2 tygodnie temu, te całe przygotowania - masakra, ostatni tydzień przed godziną zero spałem po 2, 3 godziny i tylko młyn z załatwianiem spraw.
Dokładnie 7 sierpnia br. mieliśmy nasz Ślub, moja 'młoda' też ma na imię Karolina ..i jechaliśmy do ślubu naszym 'bączkiem'
No się spodziewaj kolejnego Classic'a
Color zielony, białe dodatki - będzie 'wystrojony' na biało.
Pozdro..
Adi
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
najprawdopodobniej też się pojawię. Adi bywasz w Katowicach w okolicach ul. Wierzbowej ??