MC - MINI CUP
Moderator: flapjck1
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
MC - MINI CUP
Witam Wszystkich,
Chciałbym rozpocząć inicjatywę pod nazwą MINI CUP.
MC skierowana jest do WSZYSTKICH posiadaczy NEW MINI (ONE, COOPER, COOPER S, CLUBMAN, COUNTRYMAN, CONVERTIBLE itp) nie zależnie od płci, modelu, przebiegu i rocznika samochodu (2001 -> ). Wstępnie podział będzie na ONE, COOPER i COOPER S. Zobaczymy ilu uczestników będzie chętnych
Zapraszam posiadaczy New Mini do wspólnej amatorskiej rywalizacji na torze oraz miłych spotkań z właścicielami New i Classic Mini!
Wierzę, że właściciele BMW MINI potrafią się zebrać i uczestniczyć w tworzeniu pucharu (logo, regulamin itp)!
Zapraszam na IV Eliminację APMC, która odbędzie się 04.09.2010 na torze w Radomiu. Więcej informacji dotyczących imprezy oraz zapisy TUTAJ!
Proszę aby do MINI CUP zapisywały się osoby, które mają ochotę na trochę szaleństwa i zdobycie umiejętności oraz chcą sprawdzić co potrafią oni i ich MINI
PONIŻEJ PRAWDOPODOBNE LOGO ORAZ NAKLEJKA Z NUMEREM STARTOWYM (THANKS TO DAWID!)
Chciałbym rozpocząć inicjatywę pod nazwą MINI CUP.
MC skierowana jest do WSZYSTKICH posiadaczy NEW MINI (ONE, COOPER, COOPER S, CLUBMAN, COUNTRYMAN, CONVERTIBLE itp) nie zależnie od płci, modelu, przebiegu i rocznika samochodu (2001 -> ). Wstępnie podział będzie na ONE, COOPER i COOPER S. Zobaczymy ilu uczestników będzie chętnych
Zapraszam posiadaczy New Mini do wspólnej amatorskiej rywalizacji na torze oraz miłych spotkań z właścicielami New i Classic Mini!
Wierzę, że właściciele BMW MINI potrafią się zebrać i uczestniczyć w tworzeniu pucharu (logo, regulamin itp)!
Zapraszam na IV Eliminację APMC, która odbędzie się 04.09.2010 na torze w Radomiu. Więcej informacji dotyczących imprezy oraz zapisy TUTAJ!
Proszę aby do MINI CUP zapisywały się osoby, które mają ochotę na trochę szaleństwa i zdobycie umiejętności oraz chcą sprawdzić co potrafią oni i ich MINI
PONIŻEJ PRAWDOPODOBNE LOGO ORAZ NAKLEJKA Z NUMEREM STARTOWYM (THANKS TO DAWID!)
- Załączniki
-
- blabla_493.jpg
- (31.61 KiB) Pobrany 8995 razy
Ostatnio zmieniony 15 mar 2011, 10:54 przez AleXander, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: MC - MINI CUP
Mnie namawiać nie trzeba.
Co do nazwy i loga to myślę, że jeszcze nad nim popracujemy. Mnie osobiście bardziej pasowałaby nazwa Amateur Mini Challenge Trophy. Co do loga to podoba mi się wykorzystanie właśnie "challengowego" stylu. Fajnie byłoby do tego nawiązywać. Trzeba tylko popracować nad nim graficznie, ale rozumiem, że to tylko był szybki projekt w paincie w weekend postaram się przedstawić swoją propozycję, ale bazował będę na tym, które przedstawiłeś.
Myślę, że możemy przygotować jakieś info i spróbować uderzyć do dealerów. Jeśli roześlą do klientów może ktoś się skusi przyjechać już do Radomia.
Jak na razie w Radomiu mamy 3 new mini - więc nie jest już tak źle. Mam nadzieje, że więcej miniakowców obecnych na forum sie pojawi, naprawdę warto bo zabawa jest świetna.
Co do nazwy i loga to myślę, że jeszcze nad nim popracujemy. Mnie osobiście bardziej pasowałaby nazwa Amateur Mini Challenge Trophy. Co do loga to podoba mi się wykorzystanie właśnie "challengowego" stylu. Fajnie byłoby do tego nawiązywać. Trzeba tylko popracować nad nim graficznie, ale rozumiem, że to tylko był szybki projekt w paincie w weekend postaram się przedstawić swoją propozycję, ale bazował będę na tym, które przedstawiłeś.
Myślę, że możemy przygotować jakieś info i spróbować uderzyć do dealerów. Jeśli roześlą do klientów może ktoś się skusi przyjechać już do Radomia.
Jak na razie w Radomiu mamy 3 new mini - więc nie jest już tak źle. Mam nadzieje, że więcej miniakowców obecnych na forum sie pojawi, naprawdę warto bo zabawa jest świetna.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Logo było robione na szybko a nazwa była konsultowana. Projekt jest w fazie wykluwania się więc wszelkie propozycje i chęć współpracy są bardzo mile widziane Zapraszam
a słuchajcie nazwa to Amateur MINI Cooper League
czyli że tylko MINI Coopery mogą jezdzić czy MINI ONE lub D też
to nie moja działka ale takie spostrzeżenie że faktycznie to Cooper można zamienić na coś innego np. Challenge albo na NEW MINI amateur legue
żeby nie tylko Coopery przyjeżdżały
ps. tak z przymrużeniem oka można zmienić na MINI BMW .... heh
czyli że tylko MINI Coopery mogą jezdzić czy MINI ONE lub D też
to nie moja działka ale takie spostrzeżenie że faktycznie to Cooper można zamienić na coś innego np. Challenge albo na NEW MINI amateur legue
żeby nie tylko Coopery przyjeżdżały
ps. tak z przymrużeniem oka można zmienić na MINI BMW .... heh
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Dlatego Malkontencie ( ) w opisie napisal ze dla wszystkich modeli drzwi sa otwarte wiedzialem ze beda o to pytania ale nazwa jest jeszcze robocza i moze ulec zmianie
1. Amateur MINI Cooper League
2. Amateur MINI Challenge Trophy
3. Amatorski Puchar New MINI
4....
Stworzymy ankiete jak pojawi sie kilka sensownych propozycji
1. Amateur MINI Cooper League
2. Amateur MINI Challenge Trophy
3. Amatorski Puchar New MINI
4....
Stworzymy ankiete jak pojawi sie kilka sensownych propozycji
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
w sumie to mi obojętne, ale najlepsza opcja 3, co by się w miarę integrować z APMC
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
To może Amatorski Puchar MINI CHALLENGE - nawet skrót ten sam będzie
nie no skrót APMC jest zastrzeżony
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
fajnie że cos takiego sie tworzy
moja propozycja to Polish MINI Challenge
moja propozycja to Polish MINI Challenge
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
To jest robione dla BMW MINI... jednak mam nadzieję, że będziemy wspólnie organizowali imprezy z APMC.
Proszę o przesyłanie propozycji nazw i loga (można tutaj lub na pw lub na AMCleague@gmail.com)
Proszę o przesyłanie propozycji nazw i loga (można tutaj lub na pw lub na AMCleague@gmail.com)
no tam gdzie się będzie dało to jeździmy razem
na YTP niestety sie nie da ale pozostałe 3 eliminacje APMC możemy robić razem
na YTP niestety sie nie da ale pozostałe 3 eliminacje APMC możemy robić razem
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
super pomysł, obiecuję że nie kupie mini one, nie wypatrosze go i nie wstawie szyb z poliwęglanu
temat dealerów jest zaplanowany, tym bardziej że chcemy w następnym roku zrobić własną, dużą imprezę na torze kielce MINI TRACK DAY (nazwa do omówienia) przy współpracy z jednym z dealerów,
jestem po wstępnych rozmowach z Automobilklubem Kieleckim i mamy zielone światło
temat dealerów jest zaplanowany, tym bardziej że chcemy w następnym roku zrobić własną, dużą imprezę na torze kielce MINI TRACK DAY (nazwa do omówienia) przy współpracy z jednym z dealerów,
jestem po wstępnych rozmowach z Automobilklubem Kieleckim i mamy zielone światło
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
No to tym lepiej. Postaram się zrzeszyć jak najwięcej new MINI i mam nadzieję, że fajnie to wyjdzie
nawet jak tak zrobisz Beny to pojedziesz w 1000 PRO ;p
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
AleXander pisze:No to tym lepiej. Postaram się zrzeszyć jak najwięcej new MINI i mam nadzieję, że fajnie to wyjdzie
objadę was gościnnie 51 konnym kalsykiem na zachętę
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979