Nietypowe pytanie....

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Re: Nietypowe pytanie....

Post autor: se7ven »

Zapłacisz mandat + pkt. karne i dalej nie pojedziesz zestawem to jest najlepsza wersja, w razie innych zdarzeń to masz przechlapane.
Dlaczego kombinujesz - zapłać komuś za transport i masz problem z głowy.
Lukasz1

Post autor: Lukasz1 »

żeby się zmieścić w DMC 3500 musiałbyś mieć lawetę o DMC około 1500 , ale 99% lawet ma DMC od 2000 kg

Ja już kilka razy na B jechałem powyżej 3500 :) ... a propo tydzień temu z Bytomia :) wiozłem Mini.

kiedyś widziałem dwa miniaki na Starze , jechały z Krakowa do Radomia - z czego połowa drugiego wystawała poza pakę :)

P.S. Kiedyś jeszcze wiozłem jednego w Sprinterze a drugiego na lawecie za sprinterem

no a Rogal wiózł Mini Lublinem w chłodni :)
Mickan

Post autor: Mickan »

Mini z Bytomia ? a któż to sprzedawał takie cudo i za ile ??
a teraz do tematu :
Zapłacić komuś za transport to troszke kosztowna zabawa - z tego co sie orientuje to transport liczony jest w granicach 1zl od kilometra = ponad 1200zł w obie strony ( no chyba ze z miejsca odbioru liczone to wtedy miałoby to sens....hmmm...muszę jutro podzwonić i poszukać transportu w okolicach Olsztyna
Co nie zmienia faktu, że wolalbym być przy zabieraniu moich samochodzików - Pańskie oko konia tuczy ;) - jeszcze coś się komuś do łapki przyklei i Mini dojadą niekompletne :/
A co z autolawetą - są takie które spełniają moje wymogi ? tj. 2x Mini + masa własna <3500kg ?
Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Post autor: se7ven »

Mickan pisze:Zapłacić komuś za transport to troszke kosztowna zabawa - z tego co sie orientuje to transport liczony jest w granicach 1zl od kilometra = ponad 1200zł w obie strony

Twoje koszty są zerowe w transporcie? Policz wszystko nie tylko paliwo!
Jak kogoś wynajmiesz to chyba jest jasne, że możesz jechać jako pasażer.
Awatar użytkownika
Konrad K_2
Maniak
Maniak
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: Konrad K_2 »

dlugi sprinter wynajęcie oko 700 pln - przepatrz allegro
ODPOWIEDZ