I edycja zabawy: "Cracov by Night"
Moderator: flapjck1
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
I edycja zabawy: "Cracov by Night"
Helloł
Jest propozycja, jeżeli nie ma nikt oczywiście planów na piątkowy wieczór, by spotkać sie około godziny 20:30 na dachu parkingu Galerii Kazimierz, podjechać stamtąd jakieś 30 minut później mniej lub bardziej urozmaiconą trasą w kierunku Osady 2000 znanej wszystkim, a na zakończenie wstąpić na słynne nocne kiełbaski pod Halą Targową- tym razem moznaby zrobić więcej zdjęć w czasie ruchu, bo bądź co bądź Mini prezentuje się lepiej na zdjęciach podczas jazdy. (of course istnieje jeszcze sugestia przejechania przez Rynek lub alejką przy Błoniach).
Jest to na razie , jakby to określić... "prototym spotkania" - trochę inne wydanie, trochę inna pora, bo czemu ciągle jest w ogłoszeniach : "tam gdzie zawsze, o tej co zwykle" . Pozaty ruch trochę mniejszy jest, korków też raczej nie powinno być o tej porze, można spróbować raz, zobaczy się jak to jest.
Jakieś pomysły, sugestie, przemyślenia, spostrzeżenia chętnie przyjme.
Co Wy na to?
Pozdrawiam,Saint
Jest propozycja, jeżeli nie ma nikt oczywiście planów na piątkowy wieczór, by spotkać sie około godziny 20:30 na dachu parkingu Galerii Kazimierz, podjechać stamtąd jakieś 30 minut później mniej lub bardziej urozmaiconą trasą w kierunku Osady 2000 znanej wszystkim, a na zakończenie wstąpić na słynne nocne kiełbaski pod Halą Targową- tym razem moznaby zrobić więcej zdjęć w czasie ruchu, bo bądź co bądź Mini prezentuje się lepiej na zdjęciach podczas jazdy. (of course istnieje jeszcze sugestia przejechania przez Rynek lub alejką przy Błoniach).
Jest to na razie , jakby to określić... "prototym spotkania" - trochę inne wydanie, trochę inna pora, bo czemu ciągle jest w ogłoszeniach : "tam gdzie zawsze, o tej co zwykle" . Pozaty ruch trochę mniejszy jest, korków też raczej nie powinno być o tej porze, można spróbować raz, zobaczy się jak to jest.
Jakieś pomysły, sugestie, przemyślenia, spostrzeżenia chętnie przyjme.
Co Wy na to?
Pozdrawiam,Saint
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2006, 00:48 przez Saint, łącznie zmieniany 2 razy.
Zawodowy Szyderca
Re: I edycja zabawy: "Cracov by Night"
jak dla mnie to rewelacja mozna tak zrobic tylko niestety nie mam miniaka dostepnego !!!
siedzi u doktora a ja rozbijam swinke skarbonke bo czas cos powymieniac (niestety)
siedzi u doktora a ja rozbijam swinke skarbonke bo czas cos powymieniac (niestety)
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
mikołaj, ja się wybieram to mogę po ciebie wpaść, pojedziesz z nami
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
sluchajcie moze by tak w przyszly piatek to zorganizowac bo ja bym bardzo pojechal swoim mini!!
niby to jest wielki piatek ale mi to zasadniczo problemu nie robi,
co o tym sadzicie ??
niby to jest wielki piatek ale mi to zasadniczo problemu nie robi,
co o tym sadzicie ??
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ej chlopaki, a co myslicie o tym, zeby zakupic jakies karabiny na wode i w lany poniedzialek jezdzic po miescie i robic delikatne psikucy??
heheheheh zajebista sprawa bylo by wesolo ja sie pisze!!
chetny na wszystko tylko niech moj mini wkoncu do mnie wroci!!!!
chetny na wszystko tylko niech moj mini wkoncu do mnie wroci!!!!
- Beny
- Super użytkownik
to co ze spotkaniem? dzisiaj czy za tydzień?
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Mikołaj, zamiast rolldachu zamontuj sobie na ten czas armatke wodną sterowanie z kabiny joystickiem, pełen odjazd.
Pozdrawiam, Saint
ps. a co do zmiany terminu: dzisiaj można jak mówiłem zrobić beta-testy a za tydzień lub w innym do dogadania terminie już normalne spotkanie ---DO DOGADANIA ---
Pozdrawiam, Saint
ps. a co do zmiany terminu: dzisiaj można jak mówiłem zrobić beta-testy a za tydzień lub w innym do dogadania terminie już normalne spotkanie ---DO DOGADANIA ---
Zawodowy Szyderca
- Beny
- Super użytkownik
tp ja się dzisiaj melduję na dachu galerii
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Witam
Super pomysł z "Cracov by night" z tym że ja się o tym dowiedziałem od Romka wczoraj więc o 1 dzień za późno ale następnym razem na pewno dopisze.
Super pomysł z "Cracov by night" z tym że ja się o tym dowiedziałem od Romka wczoraj więc o 1 dzień za późno ale następnym razem na pewno dopisze.
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
I Edycja
Witam,
Beta- test zakończony pomyślnie, więc widząc zainteresowanie tą formą spotkania, ruszamy z przygotowaniami do I edycji .Więc co następuje :
Termin:
wstępnie 28 bądź 29 kwietnia iż, gdyż jest to piątek lub sobota i początek długiego łikendu. Godzina myślę że na razie zostanie ta sama tzn 20:30 - aczkolwiek można wycyrklowac z godziną na zachód słońca, to dopiero będa zdjęcia
Miejsce: Ostatnia (najwyższa ) kondygnacja parkingu GK wydaje się być klilmatycznym miejscem by się zebrać i ruszyć grupą na miasto.
Skoro jest wyprzedzenie prawie 3 tygodni, to myśle że frekfencja dopisze tym razem (cóż, teraz dałem trochę ciała, ale o tym innym razem )
Nie pozostaje mi nic innego jak ...
Pozdrawiam, Saint
Beta- test zakończony pomyślnie, więc widząc zainteresowanie tą formą spotkania, ruszamy z przygotowaniami do I edycji .Więc co następuje :
Termin:
wstępnie 28 bądź 29 kwietnia iż, gdyż jest to piątek lub sobota i początek długiego łikendu. Godzina myślę że na razie zostanie ta sama tzn 20:30 - aczkolwiek można wycyrklowac z godziną na zachód słońca, to dopiero będa zdjęcia
Miejsce: Ostatnia (najwyższa ) kondygnacja parkingu GK wydaje się być klilmatycznym miejscem by się zebrać i ruszyć grupą na miasto.
Skoro jest wyprzedzenie prawie 3 tygodni, to myśle że frekfencja dopisze tym razem (cóż, teraz dałem trochę ciała, ale o tym innym razem )
Nie pozostaje mi nic innego jak ...
Pozdrawiam, Saint
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2006, 23:00 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawodowy Szyderca
- Beny
- Super użytkownik
Re: I Edycja
Miejsce: Dach parkingu GK
Miejsce, w którym się spotykamy nie jest "dachem parkingu" tylko parkingiem na dachu
Miejsce, w którym się spotykamy nie jest "dachem parkingu" tylko parkingiem na dachu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ale Beny czepiasz sie szczegolow na tym dachu moglo by byc zabawnie. Ja jestem za spotkaniem na dachu parkingu
sluchajcie 21 kwietnia w piatek na dachu GK spotykaja sie ludziska z yountimer.pl tez na wieczorny "cruz" moze by sie tak dokooptowac!!
- Beny
- Super użytkownik
ja tez słyszałem o wieczornym cruzie youngtimerów i zamierzam się pojawić 21 kwietnia
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979