MCS 05
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: MCS 05
ładniutki
Wrzuce jeszcze zdjecie srodka
- Załączniki
-
- Mini srodek.JPG (45.24 KiB) Przejrzano 2668 razy
eeee...elegancki
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Chyba najmniej "wysiedziane" w pełni skórzane fotele jakie widziałem w MCSie
Piękny MINIak. Na czarnych felgach z polerowanym rantem prezentowałby się niesamowicie
Wlasnie sie zastanawialem dzis , czy nie pomalowac tych 17ek na czarno i zostawic polerowany rant. widzialem tak na nowym Mini . a mam jescze 16 na zime i tez myslalem czy nie pomalowac na czarno.
I moge obkleic na czarny mat i tak sie zastanawiam....
I moge obkleic na czarny mat i tak sie zastanawiam....
- pididi
- Super użytkownik
Całe srebrne z polerowanym! - zał 1.
- Załączniki
-
- MINI_midnite.jpg (106.25 KiB) Przejrzano 2521 razy
Ale tu są BBSy, to jest inna sprawa. W takim setupie jak ma gh0ly - czarne nadwozie + czarny dach + chromy pasowałyby idealnie czarne Web Spoke (takie jak masz te obecnie) z polerowanym rantem
przecież wersje US mają inną "skórę" i inaczej naciąganą, coby wytrzymała pod ich amerykańskimi dupskamipididi pisze:Chyba najmniej "wysiedziane" w pełni skórzane fotele jakie widziałem w MCSie
- pididi
- Super użytkownik
a mówią, że USDM niczym się nie różni
Miałem przyjemność posiadać MCS z USA, i tam też były fotele ze skóry, ale to niestety nie była skóra tylko coś skóro podobnego, wszelkie wątpliwości zostały rozwiane po wystrzale AirBag w fotelu, w wersji, którą miałem to na 100% nie była skóra, mam nadzieję, że zamontowane w twoim aucie są ze skóry naturalnej!macra pisze:przecież wersje US mają inną "skórę" i inaczej naciąganą, coby wytrzymała pod ich amerykańskimi dupskamipididi pisze:Chyba najmniej "wysiedziane" w pełni skórzane fotele jakie widziałem w MCSie
Byłem tym faktem bardzo mocno rozczarowany, bo fotele były na 100% oryginalne mini.
Ale miały swój plus, wyglądały jak skóra, ale się nie ugniatały ani nie wycierały jak fotele ze skóry naturalnej.
Jak chcesz się upewnić, to widać to pod fotelem na szyciu naciągu. Skóra z drugiej strony to zamsz, eko jest na prasowana na białe płótno.
Fantastyczny set up twojej wersji, a te felgo chyba produkuje dla mini BBS?
...a jest jeszcze jedna różnica, fotele do mini (r53) wykonane ze skóry naturalnej mają przeszycie przez środek na oparciach tylnej kanapy (poza park lane) , od środka zagłówka do kanapy, wersja bez skóry naturalnej jest całkowicie gładka,bez żadnego szycia, tak jak w fotelach z materiału.
W moim US MCS tylne oparcia były właśnie gładkie bez tych przeszyć i były z materiału skóropodobnego.
Faktycznie może dla tego, aby amerykanie nie rozciągali skóry ciężkimi dupskami lub nie utłuścili jej frytkami z Mc D.
Peace
W moim US MCS tylne oparcia były właśnie gładkie bez tych przeszyć i były z materiału skóropodobnego.
Faktycznie może dla tego, aby amerykanie nie rozciągali skóry ciężkimi dupskami lub nie utłuścili jej frytkami z Mc D.
Peace
Nudzilo mi sie to zrobilem male zmiany w moim miniaku i jedna fotka z sesji
- Załączniki
-
- Mini po malym liftingu
- IMG00159-20110402-1714.jpg (86.16 KiB) Przejrzano 2236 razy
-
- mini forum.JPG (78.16 KiB) Przejrzano 2236 razy