marecek pisze:mam jeszcze jedną propozycję: włączyć moduł ignorowania użytkowników, żeby nie musieć czytać wypowiedzi osób, które nie mają nic do powiedzenia w temacie, a moderacja jest na tyle leniwa, żeby w porę słowotoku nie powstrzymać...
lubię to!
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
flapjck1 pisze:moderacja ma czasami lepsze zajecie niz powstrzymywac slowne potyczki prowokowane przez takich co udaja ze sa pokrzywdzeni takimi wymianami zdan
czyli regulaminu brak i wolna amerykanka... fajnie
Ja myślałem o takiej czytelnej tabelce z rozpisanymi miniakowymi imprezami na cały rok albo kalendarzu imprez ... generalnie aby było czytelne i na jednej stronie.
Gibki Staruszek pisze:Ja myślałem o takiej czytelnej tabelce z rozpisanymi miniakowymi imprezami na cały rok albo kalendarzu imprez ... generalnie aby było czytelne i na jednej stronie.
Moim zdaniem warto wrzucić SWAPY do osobnej zakładki. Pokaże to wszystkim nowo odwiedzającym Forum, że temat jest i funkcjonuje w PL. A to, że będą opisane tam 3 samochody to mi zupełnie nie przeszkadza. Ich właściciele będą po prostu bardzie się wyróżniać
eee tam. zobacz ilu miniakowców bierze udział w dyskusjach na forum NEW MINI. Tak samo będzie z POMIDORAMI (@Gibki: to my wiemy co oznacza pomidor, ale nowi użytkownicy niekoniecznie)
Temat sam w sobie jest ciekawy