UWAGA - IMM 2006 ODB?DZIE SI? W PODLESICACH

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

UWAGA - IMM 2006 ODB?DZIE SI? W PODLESICACH

Post autor: Beny »

[center]Bardzo ważna informacja

Z przyczyn od nas niezależnych i w dobrym interesie uczestników zlotu, musieliśmy zmienić miejsce zlotu z Regietowa na rezerwowe
PODLESICE,
które są równie atrakcyjne.
Mamy nadzieje że nie stworzy to wam problemu, a drogę na nowe miejsce{ Podlesice} będziecie mieli krótszą. Już wkrótce na stronie zobaczycie nowe mapki dojazdowe.

W imieniu organizatorów.
[/center]
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Re: UWAGA - IMM 2006 ODB?DZIE SI? W PODLESICACH

Post autor: kocioł »

Czy kluby zagraniczne i uczestnicy indywidualni z Europy będą w jakiś sposób powiadomieni o zmianie?
?eby nie było kompromitacji. Oczywiście chodzi mi o ekipy,które zgłosiły swój udział.

HEJOO!! Marek
QATO

Post autor: QATO »

Witam serdecznie

Panowie , nie specjalnie sie interesowalem przygotowaniami do IMM , z pewnych względów ale w tej sytuacji należalo by sie nam wszystkim parę słów wyjaśnień.

Czekając na odpowiedź
Konrad
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

no co tu gadac za pozno sie zabralismy do organizacji tak wielkiego zlotu i wszystko wzielo w leb, mowi sie trudno nie ma co szukac winnych bo wszyscy byli madrzejsi od innych, bylo minelo!!
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

Wszyscy którzy zgłosili się do rezerwacji otrzymają powiadomienie lada dzień.
Wyjaśnienie jest krótkie, pół roku straciliśmy na niepoważny CRES, potem z braku strategicznych sponsorów musieliśmy począć oszczędności, do tego właściciel ośrodka gdzie miał się odbyć zlot zbyt długo nas zwodził obietnicami aż w końcu wpadł na pomysł że nas wydoji jak mleczną krowę.
Dlatego robimy imprezę w Podlesicach.
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
kowal

BALAGAN to za malo powiedziane

Post autor: kowal »

Zarejestrowalem sie i wplacilem pieniadze na konto w lutym 2006 do dzis nie dostalem zadnego potwierdzenia wiec nie wiem czy kasa dotarla czy nie ??!?! Zeby sie nie okazalo ze pojade a tam mi powiedza ze nie mam wpisowego !
Po drugie co z tym zlotem na forum ktos napisal ze bedzie w Podlesicach a na oficjalnej stronie jak wół wisi ze w Regretowie malo tego sa mapki dojazdu !!!!!!!!!! komu wierzyc ??!!? Chyba zdajecie sobie sprawe z tego ze ludzie ze swiata nie czytaja naszego forum i moze sie okazac ze caly swiat pojedzie nie tam gdzie trzeba !!!
LUDZIE - ORGANIZATORZY troche powagi przeciez to nie szkolny biwak tylko miedzynarodowy zlot !!!
PS nie kazdy czyta aktualnosci !!!! bo tam rzeczywiscie jest napisane ze nastapila zmiana
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

wszyscy, którzy się zgłosili na IMM zostali poinformowani o nowym miejscu IMM,
dostali również mapki, webmaster który robił stronę IMM ma wstawić nowe mapki jak najszybciej, wszystkie potwierdzenia wpłat są wysyłane od dwóch dni, mam nadzieję że do końca długiego weekendu zdążę wszystkie potwierdzenia wysłać
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
kowal

Nie wszyscy

No ja o zmianie miejsca IMMu dowiedzialem sie z forum i jak nietrudno sie domyslec zadnej mapki nie dostalem
kowal

DUZY problem

Ciekawy jestem co powiecie ludziom ktorzy zarezerwowali juz noclegi i wplacili zaliczki - szczegolnie tym z zagranicy
pzdr
Lukasz1

rece opadaja

Post autor: Lukasz1 »

Kowalu , za bardzo sie przejmujesz. Wszystko jest pod kontrola , ludzie sa na bieżąco informowani. Nasz ogromny entuzjazm do organizacji tej imprezy jedynie czasami się osłabia kiedy słyszymy takie komentarze jak Twoje. Ciekawe skąd wywnioskowałeś , ze MKP umiera , ale jesli rzeczywiście umiera to tylko przez takich ludzi jak TY , którzy tylko wytykają a sami palcem nie kiwną.
kowal

Luka !

Mysle ze kazdy klubowicz ma prawo sie wypowiedziec i wyrazic swoja opinie nawet taki ktory nie jest dzialaczem - bo jak zapewne wiesz co zreszta juz pisalem Klub to nie tylko dzialacze ale i zwykli szarzy czlonkowie tacy jak ja. To ze ktos nie ma czasu na dzialalnosc nie znaczy ze nie moze sie wypowiedziec - chociaz u nas jest deczko inaczej i dlatego sie juz nie identyfikuje z Klubem, bo po prostu nie lubie gdy mnie ktos atakuje personalnie za wyrazenie swoich pogladow
ODPOWIEDZ