śruby
śruby
Witam,
jestem nową klubowiczą, witam wszystkich bardzo serdecznie, miły kolega od którego kupiłam alufelgi dał mi wizytówkę ze stroną internetową klubowiczów MINI
Nabyłam Mini z 2004, wersja amerykańska, moje pierwsze Mioni CUDEŃKO,,,,,
zmeniam własnie opony na zimowe,
mam pytanie czy śruby z felgi aluminiowej 17' będą pasowały do felgi stalowej 15'
jesli koś mógłby mi pomóc, bedę wdzięczna
Ucia
jestem nową klubowiczą, witam wszystkich bardzo serdecznie, miły kolega od którego kupiłam alufelgi dał mi wizytówkę ze stroną internetową klubowiczów MINI
mam pytanie czy śruby z felgi aluminiowej 17' będą pasowały do felgi stalowej 15'
Ucia
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
Re: śruby
Ulcia pisze:Witam,
Ucia
Witamy...śruby od 'fabrycznych' felg alu 17" pasują do felg stalowych 15" i 16".
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
????? o ile mi wiadomo to wszystkie MINI maja sruby M12x1,5 i nie ma wyjatkow nawet w stanach
jest mozliwe ze jak masz jakies nietypowe felgi to sa potrzebne mniejsze lby srub ( nie pod klucz 19 mm tylko 17 mm )
srube z grubsza M10 to ma klasyk i tam sie urywa taka czasem
jest mozliwe ze jak masz jakies nietypowe felgi to sa potrzebne mniejsze lby srub ( nie pod klucz 19 mm tylko 17 mm )
srube z grubsza M10 to ma klasyk i tam sie urywa taka czasem
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
No ja pytałem, bo też nigdy takiej nie spotkałem.
ZTCW, nieważne czy US i A czy EU, w 1 gen były M12. Egzemplarze z końcówki produkcji, w tym GPek, miały M14 o innym skoku gwinta (jedne były 1.25 drugie 1.5). 2 Gen ma już chyba zawsze M14. No i każda OEM felga pasuje pod oba rozmiary śrub.
ZTCW, nieważne czy US i A czy EU, w 1 gen były M12. Egzemplarze z końcówki produkcji, w tym GPek, miały M14 o innym skoku gwinta (jedne były 1.25 drugie 1.5). 2 Gen ma już chyba zawsze M14. No i każda OEM felga pasuje pod oba rozmiary śrub.