Wymiana tulei met-gum przedniego wachacza-help
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Wymiana tulei met-gum przedniego wachacza-help
mam złe doświadczenia ale w klasyku
angielskie - zwłaszcza na stabilizatorach silnika potrafią w ciągu tygodnie zostać zjedzone
dolne wahacze też szybko szlag trafia, przynajmniej te twarde gumy (mięksiejsze radzą sobie nie najgorzej)
nie mówię że będzie źle, ale zobaczymy...
angielskie - zwłaszcza na stabilizatorach silnika potrafią w ciągu tygodnie zostać zjedzone
dolne wahacze też szybko szlag trafia, przynajmniej te twarde gumy (mięksiejsze radzą sobie nie najgorzej)
nie mówię że będzie źle, ale zobaczymy...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Uffff ja na razie jestem po wymianie jednej tulei, bo już nerw i czasu brakło mi na drugą.
Efekt zauważyłem od razu...bo nie było już tego specyficznego "czyk" przy ruszaniu albo cofaniu.
tuleje kupiłem u siebie w sklepie... cena - 50zł szt.
Efekt zauważyłem od razu...bo nie było już tego specyficznego "czyk" przy ruszaniu albo cofaniu.
tuleje kupiłem u siebie w sklepie... cena - 50zł szt.
w tamtym tygodniu wymieniali mi tuleje.wali dalej, a mało zabawny mechanik stwierdził półgębkiem że chyba musieli jeszcze przeoczyć kilka "drobnych rzeczy".krew mnie zalała.Wrocław ,Buforowa,serwisant BMW,gorąco odradzam[scroll]
witam serdecznie,jestem tu świeżak ale zadomowie na dłużej,kopalnia wiadomości i nadobne towarzystwo;][/scroll]
witam serdecznie,jestem tu świeżak ale zadomowie na dłużej,kopalnia wiadomości i nadobne towarzystwo;][/scroll]
Troszkę odgrzeję temat - czy ktoś wymieniał gumy (parę) tulei wahaczy przednich w Trójmieście i może polecić mechanika albo warsztat?
Jeszcze nie puka, ale zwrócono mi uwagę, że są do wymiany. Wolę dmuchać na zimne
W Aso zaśpiewali mi za robociznę 850 zł, więc trochę zmiękłam.
Jeszcze nie puka, ale zwrócono mi uwagę, że są do wymiany. Wolę dmuchać na zimne
W Aso zaśpiewali mi za robociznę 850 zł, więc trochę zmiękłam.
Ja dziś właśnie będe wymieniał prawą tuleję u znajomego mechanika i koszt to 50/100 zł. W ASO chyba ich powaliło Chłopaki z 3miasta na pewno Ci pomogą znaleźć odpowiedni warsztat
Poproszę w takim razie o pomoc kolegów/koleżanki z 3-miasta
Wymieniałem tuleję (ale tylną) u Lincera Juniora - do tej pory nic się nie rozpadło, więc chyba zrobił OK. Zapłaciłem 150zł za robociznę + 130 za części.
A czy ktoś jeszcze wymieniał gdzieś indziej?