Austin Mini VAN
Moderator: flapjck1
Re: Austin Mini VAN
Tak jak piszą koledzy może sie okazać w US że nie będziesz mógł opłacić umowy, formulaż który trzeba wypełnić musi zawierać NIP sprzedającego, więc będziesz musiał podać NIP nieboszczyka i wtedy zaczną się schody. Bez podania NIPu odeślą cię odrazu, wiem bo trenowałem podobny temat parę lat temu. Więc dowiedz się jaki jest status prawny tego auta i czy ta kobieta jest obecnie prawowitą właścicielką jeśli nie to będzie problem z formalymi sprawami. W każdym razie trzymam kciuki i oby Ci się udało.
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
teraz nip sprzedającego nie jest potrzebny, zmieniły się druki
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
status wlasnosciowy
zapewne
zapewne
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
własność to nie problem w takim przypadku. Dwa lata temu kupiłem Fiata 126p 79'. który też należał do nieboszczyka. Musiałem trochę poczekać aż sąd przepisze własność na żonę i potem zarejestrowałem bąbla.
Po śmierci małżonka powinna odbyć się sprawa spadkowa (chyba nawet musi, ale lepiej sprawdź na forum prawnym co o tym piszą).
Moim zdaniem nie zniechęcaj się, nawet na tym forum są ludzie gotowi dać za zwykłego Miniaka 7-8tyś także 3500 nawet jeżeli jest do roboty (a na pewno jest) to dobre pieniądze.
Po śmierci małżonka powinna odbyć się sprawa spadkowa (chyba nawet musi, ale lepiej sprawdź na forum prawnym co o tym piszą).
Moim zdaniem nie zniechęcaj się, nawet na tym forum są ludzie gotowi dać za zwykłego Miniaka 7-8tyś także 3500 nawet jeżeli jest do roboty (a na pewno jest) to dobre pieniądze.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
powiem ze warty 3,5 jak zobacze chpciaz foty
bo na razie spuszczamy sie nad wirtualem jakims
bo na razie spuszczamy sie nad wirtualem jakims
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
http://moto.allegro.pl/mini-morris-van- ... 33424.html od maluszka pasuja alusy
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
znajdz alu na stary rozstaw srub
poplaczesz sie jak zobaczysz ile kosztuja
poplaczesz sie jak zobaczysz ile kosztuja
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Według tej strony teoretycznie Austin Mini Van produkowany był od 1959 roku. Orientuje się ktoś jak to w praktyce było. Od kiedy wypuszczali Vana z fabryki?
nikt nie mówił że będzie łatwo