Z góry dzięki

Pozdrawiam
Moderator: flapjck1
Lampy tylne, bez wstecznego Lucas pasują bez problemu (nie są to lampy typu Innocenti - Carello bo to własnie w Innocenti pojawiły się pierwsze lampy trójkolorowe ze wstecznym i później były stosowane w angielskicj miniakach juz do końca produkcji) . Tak jak napisał Flap musisz mieć kompletne lampy z gumową podkładką. Trzeba będzie jeszcze dorobić / przerobić kostkę połączeniową z instalacją bo jest inna.PETER90 pisze:...chciałbym podmienić na lampy (nie wiem czy to dokładna nazwa INNOCENTI ) inaczej bez lampki od wstecznego . Problem w tym polega że słyszałem iż nie pasują
Nie, jeżeli samochód wyjeżdżając z fabryki nie był w nią wyposażony.Witek pisze:I dodać lampę wstecznego, gdyż to jest wymóg prawny
W.
Tak. Twoje pytanie dotyczyło samych lamp czy pasują. Była konkretna odpowiedź - pasują i jakie są różnice (inna podkładka gumowa i odmienna kostka). Nie pytałeś czym zastapić światła wsteczne po zamianie lamp ale skoro ten temat został poruszony to oczywiście można zamontować pod zderzakiem lampę o barwie białej po prawej stronie analogicznie do znajdującej sie w serii lampy przeciwmgłowej po lewej.PETER90 pisze:Czyli mam rozumieć że bez problemów pasują tylko kostkę zmodyfikowaći lampkę dać na zderzak
ale w dowodzie może być 1965 albo inne głupotyWitek pisze:Przeczytaj jeszcze raz wątekSaint pisze:Nie, jeżeli samochód wyjeżdżając z fabryki nie był w nią wyposażony.Witek pisze:I dodać lampę wstecznego, gdyż to jest wymóg prawny
W.Człowiek chce zmienić lampy 3 kolorowe, tzn. ze wstecznym, na takie bez.
W.
czemu sorry, przecież ja się niczego nie czepiam, Witkowi tylko napisałem, że jest możliwość nieposiadania lampy wstecznej, nawet jak masz klosz trzy kolorowy w tej chwiliPETER90 pisze:Dobra dzięki chłopaki za pomoc , rzecz biorąc wolał bym niemieć tej wstecznej lampki ale jak mam mieć przez taką głupotę problemy to wole ją zamontować (nie wiem jak wam ale mi się podoba bez wstecznej lampki )
Sory SADAM za głupie pytanie
p/mgla mam podobne albo nawet takie same, chyba hella, albo inna dobra markaflapjck1 pisze:nie biadol, zrobisz wtedy cos w ten desen i bedziesz mial rally look
oo takie cus, juz wczesniej pokazywali
poszukaj jakiegos fajnego halca i stylowej lampki p/mgla
taka np