Przycisk- do czego służy?
Przycisk- do czego służy?
Z przodu, na wysokości nawiewu na szybę przednia jest jakiś mały czerwony przycisk. Co to za guzik??Wie ktoś?
Re: Przycisk- do czego służy?
to nie przycisk tylko jakiś czujnik czy cuś od alarmu.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
czujnik temp z klimy ??
to może ja dorzucze jeszcze takie coś.
czemu to służy? u mnie jest przezroczyste ?!
czemu to służy? u mnie jest przezroczyste ?!
- Załączniki
-
- p1000433_632.jpg (62.21 KiB) Przejrzano 1133 razy
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
To odblask:) Gdy otwierasz drzwi i jedzie jakiś samochód, to go widzi:) Taki "sejfti ficzer"^^
ale reflex szkoda ze nie ma u nas na forum przyznawania punktów zadobra odp czy pomoc
- zimonK
- Swój Człowiek
anka: RealOEM mówi, że to jest osłona czujnika słonecznego, ale jak dla mnie to może być równie dobrze lampka od alarmu;)
swirek: Dzięki wielkie Bardzo mi się podoba idea forum i cieszę się, że to w końcu ja mogłem komuś pomóc
A tak B.T.W, to dzisiaj, jak co rano wszedłem, żeby zobaczyć co się dzieje i zobaczyłem, że w skrzynce mam wiadomość. "dawid" napisał mi, co mogę zrobić, żeby nie świeciła się kontrolka poduszki powietrznej na desce rozdzielczej (dzień wcześniej coś wspominałem na jej temat przy jednym z tematów). Zupełnie bezinteresownie, z czystej sympatii. Jeszcze raz dziękuję
swirek: Dzięki wielkie Bardzo mi się podoba idea forum i cieszę się, że to w końcu ja mogłem komuś pomóc
A tak B.T.W, to dzisiaj, jak co rano wszedłem, żeby zobaczyć co się dzieje i zobaczyłem, że w skrzynce mam wiadomość. "dawid" napisał mi, co mogę zrobić, żeby nie świeciła się kontrolka poduszki powietrznej na desce rozdzielczej (dzień wcześniej coś wspominałem na jej temat przy jednym z tematów). Zupełnie bezinteresownie, z czystej sympatii. Jeszcze raz dziękuję
Ostatnio zmieniony 01 lut 2011, 18:18 przez zimonK, łącznie zmieniany 1 raz.
ato ciekawe "zimonK" dołączyłęś do forum tak jak ja 01.11.2010
swirek pisze:ato ciekawe "zimonK" dołączyłęś do forum tak jak ja 01.11.2010
ale przegrywasz ilością postów hehe
- zimonK
- Swój Człowiek
No, tak się jakoś złożyło A samochód kupiłem dwa miesiące przed zarejestrowaniem się na forum. Trochę nierozsądnie
zimonK pisze:No, tak się jakoś złożyło A samochód kupiłem dwa miesiące przed zarejestrowaniem się na forum. Trochę nierozsądnie
nierozsadnie?
kupowałęs auto bez wiedzy o nim czy co miałes na mysli?
- zimonK
- Swój Człowiek
Dokładnie to. Nie wiedziałem czego mam się spodziewać i czy to, że co co jest, to tak ma być i się w ten sposób zachowywać;) Więc najrozsądniej będzie za jakiś czas wymienić tego miniacza na innego, ale już z dużo większą wiedzą na jego temat. "Mądry Polak po szkodzie"