Mam pytanie - gdzie znajde / jaka cena kompletu (2 szt.) poszerzeń tylnych nadkoli do MINI ? Wiem, że w niektórych eSkach z 17" było to montowane seryjnie...
Przyznam szczerze, że kupiłem ostatnio na lato 17" i wystają dość mocno z tyłu, a te deflektory były by idealne
Jakie parametry tych 17"? Masz jakieś foto może? Musiałeś ostro pojechać jak Ci rzeczywiście wystają poza plastikowe nadkola
O jakichkolwiek opcjonalnych poszerzeniach nigdy nie słyszałem - zawsze myślałem, że te boczne plastiki przy nadkolach są identyczne w One, Cooper, S czy GP
Te plastiki nic ci nie dadzą... Ja mam takie... odstają jakiś 1cm od plastikowego nadkola a w dodatku są krótkie ok. 10-12cm. Zakłada się je a w zasadzie wciska na taki zatrzask między zderzak a nadkole.
Nie wystają jak patrzysz od góry poza nadkole. Jak ta listwa w kształcie L schodzi do dołu pod kątem to jest bardzo szeroko i nie chce po kilku dniach od umycia mieć zachlapanego tyłu. Po to chciałbym zamontować te poszerzenia. Zawsze to jakiś deflektor