WARSZAWA i okolice - wyjazd na IMM !!

Moderator: flapjck1

kowal

Ciechanów

Post autor: kowal »

No ja bym sie pisal na konwoj
Piatek biore wolne ale jeszcze nie myslalem kiedy jechac
Mysle ze raczej w piatek rano kolo 7-8 tak zeby gdzies na 14 na spokojnie dotrzec
A z piwkiem w reku to sie ofkoz zgadzam :D
paweł radzikowski

Marki i Praga Południe

Post autor: paweł radzikowski »

Witam
Grzech i Radzik chcą wyjechać w piątek rano(4-5), tak aby na miejscu być na 8-9 i witać innych przybywających z piwkiem w ręku!
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: WARSZAWA i okolice - wyjazd na IMM !!

Post autor: flapjck1 »

to ja chlopaki wole pojechac w czwartek ok 18-19 dojade przed polnoca i o 4 bede dobrze zalatwiony i na was czekal...

ale ale!!! dostosuje sie bo nie ma to jak grupa :)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
MaCk_Willys

Post autor: MaCk_Willys »

a ja to mma lipe bo wpadlem w dolek $$$ i moj wyjazd na IMM sto po znakiem zapytania :/ ale jeszcze jest troche czasu i wszystko sie moze zdarzyc, bo nie pojechac na IMM w PL to troche profanacja by byla z mojej strony
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

i jak to zycie zmienia prawdopodobnie pojade dopiero w piatek i to najpewniej wieczorem ;/ ale do wyjazdu jeszcze tydzien wiec moze jeszcze cos sie zmieni
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Motox

Post autor: Motox »

Co prawda założyłem taki sam post na maxymalne dysk... ale tu jest więcej odp... .Ja oczywiście też pisze się na wspólny wyjazd i razem z Radzikiem jedziemy bardzo rano w piątek.
kowal

Czy sa wyklarowane jakies grupy na wyjazd bo czasu ubywa :)

Podsumowujac
Czy utworzyla sie jakas grupa do wyjazdu w piatek rano o ludzkiej porze tzn. 8-9 ?
Ja chetnie sie do takowej dolacze
Motox

Narazie z tego co wiem jadę ja, Radzik i Grzesiek, czyli trzy Mini. Prawdopodobnie jeszcze pojedzie z nami demo-car Aline Mini One F1Status www.audiocar.pl/extras/rzesz2004/alpine/alpine.htm , więc były by 4 auta. Jeszcze nie wiem gdzie i jak się umawiamy, ale to jest do ustalenia w ostatniej chwili. Jak mamy wyjechać możliwie wcześnie i nie tracić dnia na miejscu, proponuję godzinę 5 rano i możemy się spotkać na parkingu w Jankach przy IKEA.
kowal

DAJCIE ZYC !!!!!!!!!

Ludzieeee pytam o realna pore tzn. 8-9 a nie srodek nocy :-) po co sie katowac i tak czasu bedzie duzo
Awatar użytkownika
Jasiek
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Jasiek »

witam

mam pytanie czy jest ktoś kto jedzie w piatek rano .
Chętnie dołaczyłbym się do jakiejś grupy .Mogę jechać o 4 ,ale najpóżniej o 7.
Wyjazd oczywiście z Janek
Jeśli jest ktoś kto jedzie o tej porze to proszę o jakieś info

moj nr tel.513976221.
next to sex i love my MINI best
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

bedzie grupa wyjezdzajaca dopiero w piatek po poludniu ( okolo 17-18 ) z janek oczywiscie, na razie 3 osoby, czy 3 auta jakos tak :P
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

motox -> piatek godzina 5 w jankach dobra propozycja. ja i Ci co ze mna jada sie na to pisze. proponuje tylko na parkingu pod geant/saturn - niby lepszy wyjazd na trase katowicka, ale w sumie to bez roznicy.
co jak co + jedno mini do grupy wczesno porannej/nocnej .
Motox

Ponieważ niektórzy twierdzą, że wyruszamy o zboczonej porze, ustaliłem z Radzikiem godzinę o której normalnie się wstaje do pracy, czyli 6.00 rano. Ci którzy będą punktualnie niech czekają do 30 minut na osoby które się zdecydują i spóźnią. Czyli do 6.30 i może oczywiście być pod Geant-em, bo jak rozumiem jedziemy dłuższą ale lepszą jakościowo trasą Katowicką.
paweł radzikowski

Post autor: paweł radzikowski »

Witam
Grzech i Radzik będą o 06.00 na parkingu w Jankach.
ODPOWIEDZ