Przeglad MINI w sobote w Kielcach lub okolicy.

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

ninsei
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Przeglad MINI w sobote w Kielcach lub okolicy.

Post autor: ninsei »

Witam, czy ktos zna miejsce, w ktorym mozna w normalnej cenie zrobic przeglad przedzakupowy MINI? Taki z podlaczeniem do komputera, obejrzeniem blacharki, najlepiej ze sprawdzeniem zawieszenia. Z autoryzowanym moga byc problemy (pewno takiego w Kielcach nie ma), ale jakikolwiek godny zaufania?
Bedziemy najprawdopodobniej jechac z Krakowa obejrzec MINI, i w razie pozytywnych rezultatow ogledzin od razu je sprawdzic przedzakupowo.

Z gory dzieki.
eljotkce

Re: Przeglad MINI w sobote w Kielcach lub okolicy.

Post autor: eljotkce »

Witam
MarkoSerwice na ul. nomen omen Krakowskiej 185(chyba) sprawdź w necie. Mają komputer do Mini itd . A tak z ciekawości który rocznik i jaka kasa Cię interesuje? Może sprzedam moje?
ninsei
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

eljotkce pisze:Witam
MarkoSerwice na ul. nomen omen Krakowskiej 185(chyba) sprawdź w necie. Mają komputer do Mini itd . A tak z ciekawości który rocznik i jaka kasa Cię interesuje? Może sprzedam moje?

Interesuje mnie od rocznika 2004 poliftowy Cooper, najlepiej z dachem panoramicznym, do 30kpln. Dla mojej żony, stad nie ma wymogu na S-ke ;-)
ninsei
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

eljotkce pisze:Witam

Dzieki, skorzystalismy - choc poczulem sie nieco oszukany, gdy panowie sprawdzili historie serwisowa za 100pln, o ktora nie prosilem - mialem ja za darmo z serwisu w Krakowie... Tak czy tak MINI okazalo sie niewarte uwagi - maly przebieg, silnik w swietnym stanie, dobry stan wnetrza, ale blacharka - jedyne nie poprawiane/szpachlowane/prostowane elementy to tylny prawy blotnik i dach - odpuscilismy zakup...

MINI nabyte ostatecznie w Krakowie :-)
wodzu

Post autor: wodzu »

Widziałem to autko. Ładnie się prezentowało i też się przymierzałem ale jak podjechałem do Marco usłyszałem - że masakra blacharza i lakiernika
ODPOWIEDZ