Dear members,
My name is Darren, from London and I will be getting married in Poland in September.
My fiancées family live in the village of Rokitno, near Szczekociny, and I would very much like to start my wedding day by approaching her parents house in an interesting and exciting way. With me being from Britain I think it would be great if my family and I could arrive at her house in a procession of Minis; a great British icon; similar to a scene from the Italian Job.
Therefore I am asking if it would be possible for some members of the Mini Klub Polska to come to Rokitno at 12pm on 10th September 2011 to help bring me the last kilometre to her house.
Please let me know if anybody would be available and willing to help me with this request?
Hopefully,
Darren
Drodzy członkowie,
Nazywam się Darren, z Londynu i będę ślub w Polska we wrześniu.
Moja rodzina narzeczonych mieszka w miejscowości Rokitno, w pobliżu Szczekociny, a ja bardzo chciałbym rozpocząć mój dzień ślubu zbliża domu rodziców w sposób ciekawy i ekscytujący. Ze mną jest z Wielkiej Brytanii, myślę, że byłoby wspaniale, gdyby moja rodzina i ja mógł przyjechać w jej domu w procesji z Mini, wielką ikoną brytyjskiej, podobnie do sceny z "Italian Job".
Dlatego pytam, czy byłoby możliwe, aby niektórzy członkowie Mini Klub Polska przyjechać do Rokitna w południe 10 września 2011 r. do pomocy przynieś mi ostatni kilometr do domu.
Proszę dać mi znać, jeśli ktoś będzie dostępna i chcą mi pomóc z tym wnioskiem?
Mam nadzieję, że
Darren
Wedding Request
Moderator: flapjck1
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Wedding Request
Konrad - Google is your friend
Szczekociny
Darren - its not far from Krakow and there are quite many minis, so hope there will be somebody to help you
Szczekociny
Darren - its not far from Krakow and there are quite many minis, so hope there will be somebody to help you
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2011, 09:46 przez humin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt: