- zbyt mało widać przez przednią szybę do góry - przed światłami na skrzyżowaniu jak stoję to muszę zostawić kilka metrów luzu bo nie widać sygnalizatorów (+ te cholernie duże lusterko

Ciekaw jestem co was najbardziej denerwuje w Waszych MINI
DOBRA RADA GRATIS: sprzedaj jak potrafisz najprędzej - zdrowie, brak zdenerwowania...najcenniejsze jest.Killer1629 pisze:- zbyt duże lusterko wsteczne- zasłania pół szyby
- zbyt mało widać przez przednią szybę do góry - przed światłami na skrzyżowaniu jak stoję to muszę zostawić kilka metrów luzu bo nie widać sygnalizatorów (+ te cholernie duże lusterko)
Ciekaw jestem co was najbardziej denerwuje w Waszych MINI
Haha, masz rację! Lusterko mogłoby być mniejsze. Ale chyba jesteś wysoki tak jak ja, bo mojej dziewczynie nie przeszkadza:)Killer1629 pisze:- zbyt mało widać przez przednią szybę do góry - przed światłami na skrzyżowaniu jak stoję to muszę zostawić kilka metrów luzu bo nie widać sygnalizatorów (+ te cholernie duże lusterko)
Nie wiem, czy jeździłeś swoim Miniakiem przy bardzo niskiej temperaturze. Jeśli nie, to poczekaj na mrozy i zobaczysz, co to trzeszczeniemichu86 pisze: jak u Was jest choćby nawet z wszelakimi plastikami, czy trzeszczą