Mini Cooper S 2004
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Re: Mini Cooper S 2004
Nie to nie ja mialem cos tam na parkingu co do grila o swiatel byly juz tak brzydkie ze wymiebilem na nowe pomalowalem od nowa maske i zderzak bo bylo pelno odpryskow. A ty kolego Voyth napierw sie spytaj a nie krytykujesz. Czy zmiany oznaczaja zawsze jakies kraksy. Fajnie zeby auto dobrze sie prezentowalo !!!!
- bob.dsk
- Wiarus
Zamowilem a potem powiedzieli ze mozna zamowic nie w chromie tylko taki do pomalowaniapididi pisze:mogłeś machnąć na czarno też jeden listek z dolnej części grilla!
Wlot jest pomalowany dodatkowo pasy doklejone na masce i tylnej klapie. Zdjalem narazie reflektory dalekosiezne bo byly juz w oplakanym stanie. Z czasem zamowie nowe bo tez daja uroku:)
Walnąłbyś w końcu felgi na czarno
- bob.dsk
- Wiarus
Jak powiesz mi gdzie w 3city moge to zrobic nie oddajac samych felg tylko cale auto to to zrobie bo na ta chwile mam jeden komplet felg. Najlepiej bylo by dac je jeszcze do renowacji bo sa troszke podrapane od naszych wspanialych ulic.g00dMan pisze:Walnąłbyś w końcu felgi na czarno
Tu podobno dobrze robią ale jak wygląda procedura, czy sami zdejmują koła czy dają jakieś zastępcze to nie wiem. Pewnie wystarczy przedzwonić do nich.
http://www.cnf.com.pl/
http://www.cnf.com.pl/
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
Co do tego zostawiania samochodu, to z tego co widzę, jest to kolejny przypadek, że tak nie można, tylko trzeba zostawić felgi. Dlaczego? Co im to przeszkadza?
Szymon
Bob.dsk ja tylko pytam, a nie krytykuje... nie zauważyłeś na końcach zdań znaku zapytania ?
Nie mówie, że zmiany oznaczają kraksy, ale tu ewidentnie rzuca się w oczy różnica między dolnym grillem, a górnym i brakuje tych lamp... z nimi MINI wygląda świetnie Załóż górny grill chromowany, a będzie super
Nie mówie, że zmiany oznaczają kraksy, ale tu ewidentnie rzuca się w oczy różnica między dolnym grillem, a górnym i brakuje tych lamp... z nimi MINI wygląda świetnie Załóż górny grill chromowany, a będzie super
- bob.dsk
- Wiarus
Specjalnie założyłem czarny bo tak chciałem i mi się podobaVoyth pisze:Bob.dsk ja tylko pytam, a nie krytykuje... nie zauważyłeś na końcach zdań znaku zapytania ?
Czarne kola bedą jak najbardziej pasowały do twojej kolorystyki.
Mozesz w garazu zdjac kola, zostawic auto na ceglówkach, podjechac innym autem z kolami na wulkanizacje, zdjac opony i do warsztatu. Mam swoja wulkanizacje w Gdańsku wiec jak chcesz to mozesz tez zostawic u mnie autko na np dwa dni tyle im wystarczy na zrobienie kół.
Mozesz w garazu zdjac kola, zostawic auto na ceglówkach, podjechac innym autem z kolami na wulkanizacje, zdjac opony i do warsztatu. Mam swoja wulkanizacje w Gdańsku wiec jak chcesz to mozesz tez zostawic u mnie autko na np dwa dni tyle im wystarczy na zrobienie kół.
- bob.dsk
- Wiarus
KubaGD pisze:Czarne kola bedą jak najbardziej pasowały do twojej kolorystyki.
Autko już sprzedane ale dzieki za info.
R56 239km 342nm