MINI SUMMER MEETING
Moderator: flapjck1
MINI SUMMER MEETING
MINI SUMMER MEETING
Bawaria Motors Katowice zaprasza miłośników marki MINI do wzięcia udziału w I edycji zlotu MINI pod nazwą MINI SUMMER MEETING. Wydarzenie będzie mieć miejsce w niedzielę 19.06.2011 i rozpocznie się w naszym nowym salonie przy ulicy Roździeńskiego 204 w Katowicach. W zlocie oczywiście może wziąć udział każdy posiadacz zarówno MINI Classic jak i "Nowego MINI", liczba załóg ograniczona do 40.
ZAPISY DO 17 czerwca 2011 !!!
SZCZEGÓŁY NA www.plantacjapomyslow.pl/zlotmini.htm
Bawaria Motors Katowice zaprasza miłośników marki MINI do wzięcia udziału w I edycji zlotu MINI pod nazwą MINI SUMMER MEETING. Wydarzenie będzie mieć miejsce w niedzielę 19.06.2011 i rozpocznie się w naszym nowym salonie przy ulicy Roździeńskiego 204 w Katowicach. W zlocie oczywiście może wziąć udział każdy posiadacz zarówno MINI Classic jak i "Nowego MINI", liczba załóg ograniczona do 40.
ZAPISY DO 17 czerwca 2011 !!!
SZCZEGÓŁY NA www.plantacjapomyslow.pl/zlotmini.htm
- Załączniki
-
- mini_site.jpg (50.6 KiB) Przejrzano 2696 razy
Re: MINI SUMMER MEETING
Heh Polska...
ok, spam spamem... ale zamiast posprzątać forum - zostawić dwa tematy (jeden tu, bo impreza dla MINI, drugi w organizacyjnych) to jedziecie jak po łysej kobyle!
Docencie, ze w koncu cos sie zaczyna dziac w swiatku MINI w tym kraju, ze BMW jakkolwiek inwestuje w fanów i użytkowników MINI, to od razu wszyscy sie rzucili do
haters gonna hate...
ok, spam spamem... ale zamiast posprzątać forum - zostawić dwa tematy (jeden tu, bo impreza dla MINI, drugi w organizacyjnych) to jedziecie jak po łysej kobyle!
Docencie, ze w koncu cos sie zaczyna dziac w swiatku MINI w tym kraju, ze BMW jakkolwiek inwestuje w fanów i użytkowników MINI, to od razu wszyscy sie rzucili do
haters gonna hate...
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
nie nie nie... co innego jest "coś się dzieje" a co innego "nasram tyle tematów ile się"... do tego wydaje mi się, że z plantacją jest związany jeden z użytkowników forum więc chyba powinien coś wiedzieć o zasadach tu panujących... a wywalać nie wszyscy mogą więc tematy czekają na moderatorów/adminstratorów...
co do tego, że się nie dzieje to polecam dział "sprawy organizacyjne":
TUWAWA
TU WAWA
TU WAWA
TU GRAŃSK
TU ZAGRANICA
i spoty w odpowiednich topicach... więc "haters gonna hate..." nie ma zastosowania
co do tego, że się nie dzieje to polecam dział "sprawy organizacyjne":
TUWAWA
TU WAWA
TU WAWA
TU GRAŃSK
TU ZAGRANICA
i spoty w odpowiednich topicach... więc "haters gonna hate..." nie ma zastosowania
Alex +1
Poza tym co to za zlot który ma ograniczoną ilość miejsc?
Dodatkowo wrzucanie info o imprezie na 3 dni przed deadlinem zapisów jest imho lekko niepoważne. No chyba że organizatorom nie zależny na liczbie uczestników
Poza tym co to za zlot który ma ograniczoną ilość miejsc?
Dodatkowo wrzucanie info o imprezie na 3 dni przed deadlinem zapisów jest imho lekko niepoważne. No chyba że organizatorom nie zależny na liczbie uczestników
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja mysle że organizator nie znalazł uczestników wśród potencjalnych klientów i teraz na szybko szukaja zapchajdziur
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
troche posprzatalem. Usunalem posty, ktore nie wnosily nic wiecej jak wrzuc w inny dzial czy . Zostawilem to co ma choc troche jakiejs opinii.
dziesio pisze:troche posprzatalem. Usunalem posty, ktore nie wnosily nic wiecej jak wrzuc w inny dzial czy . Zostawilem to co ma choc troche jakiejs opinii.
dzięki
Niezależnie od kontrowersji, ja się na rajd wybieram, bo zapowiada się fajna zabawa, a nawet jakby podliczyć wydatki samodzielne, koszulki, gokarty, obiad, atrakcje, to nijak się nie chce zsumować na 50zł/osobę, wiec myślę, że warto. Muryd, głowa do gory i zapisujcie się
Jak znam Adama, to ściągnie naprawdę fajne MINI, które sam sprzedawał. Może nawet będzie 50th Anniversary works
Ekipa krakowska - umawiamy się pod Mc i Makro w Sosnowcu, tam gdzie spotkaliśmy się przed hamownią ? Godzina 9:15 może być ?
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Voyth pisze:Ekipa krakowska - umawiamy się pod Mc i Makro w Sosnowcu, tam gdzie spotkaliśmy się przed hamownią ? Godzina 9:15 może być ?
Nie wiem co z Marcinem, nie wiem kto jeszcze jedzie z kraka, wiec my pedzimy a4 prosto do Bawarii na 9:30, może wcześniej.
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
^^^^
<*> 4pln killer
<*> 4pln killer
- minigjj
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Dobra wiadomość to ta, że wstałem, a zła że mam 0,X gdzie X należy do zbioru od 2 do +nieskończoności...
Pwr 106,6 KM @ 3974 rpm Tq 269,2 Nm @ 2047 rpm
Dzięki organizatorom i uczestnikom za super zabawę oraz możliwość spotkania
Link do mojego albumu zdjęć (zdjęcia w pełnej rozdzielczości):
https://picasaweb.google.com/wojciech.k ... merMeeting
Pozdrawiam
Link do mojego albumu zdjęć (zdjęcia w pełnej rozdzielczości):
https://picasaweb.google.com/wojciech.k ... merMeeting
Pozdrawiam
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D