proste, czytelne, zrozumiałe
jestem za tym by go wpełni stosowac
Regulamin forum - co o nim sądze
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Regulamin forum - co o nim sądze
hmm witek jak ty widzisz stosowanie negatywow?? uzywac czy nie?? poza tym kwestia moderowania forum, czasami mam wielka ochote blokowac watki, albo chociaz je scalac, ale najczesciej nie moge bo mam tylko jedna "dzialke"
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wcześniej też był regulami, który nie powiem , sakcjonował to i owo, ale co z tego , skoro wiele osób się nie zawsze do niego stosowało - Paragraf 1, pkt 1 i 3 - średnio raz na tydzień
paragraf 2, pkt 3 i 4,
punkt o nierobieniu osobistych wycieczek,
Jeżeli nowy regulamin będzie wcielany w życie - zmiany postów, ostrzeżenia, czy też drastycznie - bany , to jestem za (nawet jeżeli- co prawdopodobne- miałbym dostac kilka ostrzeżeń).
Pozdrawiam, Saint
paragraf 2, pkt 3 i 4,
punkt o nierobieniu osobistych wycieczek,
Jeżeli nowy regulamin będzie wcielany w życie - zmiany postów, ostrzeżenia, czy też drastycznie - bany , to jestem za (nawet jeżeli- co prawdopodobne- miałbym dostac kilka ostrzeżeń).
Pozdrawiam, Saint
Zawodowy Szyderca
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
jesli o mnie chodzi to za bluzgi nie bede banowal najwyzej wykropkuje irytujace jest dowalanie sie osobiste
kwestia porzadku z postami jest do uregulowania i jakiejs tam pracy przy nich i pouczania winnych i karcenia delikatnego
kwestia porzadku z postami jest do uregulowania i jakiejs tam pracy przy nich i pouczania winnych i karcenia delikatnego
Ostatnio zmieniony 19 cze 2006, 21:09 przez flapjck1, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Regulamin.
A ja jestem za pelniejszym obowiązkowym ujawnianiu naszych danych. Przynajmniej z jakiego regionu jesteśmy
i jakie posiadamy autko. Często poznajemy się nawet po kolorze autka. Więc może ito....
i jakie posiadamy autko. Często poznajemy się nawet po kolorze autka. Więc może ito....