Poszukiwany materiał
Moderator: flapjck1
Poszukiwany materiał
Witam. Poszukuje materialu na boczki i tapicerke, ktory bedzie flaga Anglii. Widzialem w miniaku tak zrobione i dosc fajnie to wyglada. Wymieniam i tak tapicerke, wiec moze by zrobic cos takiego?? Co Wy o tym sadzicie??
Jezeli ktos ma dostep do takiego materialu to ja jestem chetny
Jezeli ktos ma dostep do takiego materialu to ja jestem chetny
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Poszukiwany materiał
poszukaj na ebay.co.uk
gotowe i w miare niedrogie tapicerki - takze w "brytyjke"
gotowe i w miare niedrogie tapicerki - takze w "brytyjke"
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Juz mam
jakby ktos porzebowal to podsylam linka
http://cgi.ebay.co.uk/UNION-JACK-DOOR-P ... 41539eee56
jakby ktos porzebowal to podsylam linka
http://cgi.ebay.co.uk/UNION-JACK-DOOR-P ... 41539eee56
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Myślę że mógłbyś kupić dobre gatunkowo flagi i dać boczki do tapicera by zrobił przeszycia tak jak idą krechy we fladze UK. Gładkie boczki wg mnie wyglądają średnio, z przeszyciami to całkiem inna bajka zyskują efekt "3D" i są miłe przy macaniu ich
lub ... dać do tapicera kartony z boczków żeby sam wyszył wzór flagi, wtedy możesz je mieć z dowolnego fajnego materiału
lub ... dać do tapicera kartony z boczków żeby sam wyszył wzór flagi, wtedy możesz je mieć z dowolnego fajnego materiału
domino dobrze prawi
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
to jeszcze zamow sobie deskę "w klimacie" tutaj: klik
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
Fajne te deski, ale jak widze sa tylko po angielskie wersje robione. Moze znajde jakiegos graficiarza ktory zrobi mi cos takiego specjalnymi farbami to drewna:D
A co do boczkow to tak bym chcial zrobic, zeby krechy byly obszyte, tylko nie wiem gdzie kupic dobre gatunkowo flagii Angli, bo boczki z linku wychodza za 350zł. To tapicer za tyle mi zrobi wiecej rzeczy i na miejscu bede to widzial jak pasuje
pozdrwiam
A co do boczkow to tak bym chcial zrobic, zeby krechy byly obszyte, tylko nie wiem gdzie kupic dobre gatunkowo flagii Angli, bo boczki z linku wychodza za 350zł. To tapicer za tyle mi zrobi wiecej rzeczy i na miejscu bede to widzial jak pasuje
pozdrwiam