Mam nadzieję, że po przeczytaniu relacji z imprezy zorganizowanej przez Youngtimer (KRAK2006) trochę inaczej spojrzycie na moje krytyczne uwagi o IMM. Pozazdrościć organizacji!
Jednak można inaczej. Tylko nie piszcie, że oni to robią już któryś raz z rzędu. To fakt, doświadczenia nabywa się z czasem, ale pewne rzeczy można się dowiedzieć, podpatrzeć, zwłaszcza, że organizatorzy też z Krakowa.
pzdr dla wszystkich adwersarzy...
Tak a propos IMM
Moderator: flapjck1
Re: Tak a propos IMM
nie dokladnie jest tak jak myslisz ekipa youngtimer.pl nie byla organizatorem KRAK2006 oni tylko pomagali.
organizatorem byl "automobil klub krakowski" ktory istnieje od x lat i organizuje takie cos juz od x lat
i mysle ze to jest calkiem inny kaliber to tak jakby porownywac "HEINEKEN MUSIC OPEN'ER FESTIVAL" z koncertem "fasolek"
KRAK 2006
mikolaj
organizatorem byl "automobil klub krakowski" ktory istnieje od x lat i organizuje takie cos juz od x lat
i mysle ze to jest calkiem inny kaliber to tak jakby porownywac "HEINEKEN MUSIC OPEN'ER FESTIVAL" z koncertem "fasolek"
KRAK 2006
mikolaj
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Drogi IVO!
postaram się merytorycznie:
jeśli chodzi o KRAK 2006 to jest to zlot - rajd samochodów zabytkowych i byłem zaszczycony mając możliwość pomóc w tym rajdzie (stałem na pkp-ie), jeszcze raz powtórzę - IMM to cooroczny, światowy zlot marki mini i jest on obwarowany wieloma ograniczeniami:
1. IMM jest zlotem zamkniętym!!!!
2. Jak coś jest zamkniete to trudniej znaleźć sponsorów
3. Jesteśmy bardzo młodym i małym klubem, żeby nie powiedzieć klubikiem (przeczytaj mój felieton)
4. Każdy zlot (naprawdę każdy) ma w sobie elemnty robione "na wariata" i nie jesteśmy wyjątkiem
5. IMM-u nie można prownowywać nawet ze zwykłym zlotem klubowym, bo ma inne zasady
6. Jeśli chcesz porównywać zloty klubowe to porównuj zloty MKP ze zlotami innych marek samochodowych w Polsce, ale IMM do tego nie mieszaj, bo IMM jest raz na przyslowiowe sto lat
7. Podczas IMM cały Mini Klub Polska był gospodarzem a jako goście występują inne kluby
8. Teraz niech każdy sobie odpowie ile zrobił żeby być dobrym gospodarzem na IMM ....
9. IMM to nie jest sukces MKP, bo klub nie jest zbyt mocny organizacyjnie, IMM to bardzo duzy sukces ludzi, którzy go organizowali. KONIEC KROPKA
postaram się merytorycznie:
jeśli chodzi o KRAK 2006 to jest to zlot - rajd samochodów zabytkowych i byłem zaszczycony mając możliwość pomóc w tym rajdzie (stałem na pkp-ie), jeszcze raz powtórzę - IMM to cooroczny, światowy zlot marki mini i jest on obwarowany wieloma ograniczeniami:
1. IMM jest zlotem zamkniętym!!!!
2. Jak coś jest zamkniete to trudniej znaleźć sponsorów
3. Jesteśmy bardzo młodym i małym klubem, żeby nie powiedzieć klubikiem (przeczytaj mój felieton)
4. Każdy zlot (naprawdę każdy) ma w sobie elemnty robione "na wariata" i nie jesteśmy wyjątkiem
5. IMM-u nie można prownowywać nawet ze zwykłym zlotem klubowym, bo ma inne zasady
6. Jeśli chcesz porównywać zloty klubowe to porównuj zloty MKP ze zlotami innych marek samochodowych w Polsce, ale IMM do tego nie mieszaj, bo IMM jest raz na przyslowiowe sto lat
7. Podczas IMM cały Mini Klub Polska był gospodarzem a jako goście występują inne kluby
8. Teraz niech każdy sobie odpowie ile zrobił żeby być dobrym gospodarzem na IMM ....
9. IMM to nie jest sukces MKP, bo klub nie jest zbyt mocny organizacyjnie, IMM to bardzo duzy sukces ludzi, którzy go organizowali. KONIEC KROPKA
Ostatnio zmieniony 28 cze 2006, 23:15 przez Beny, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Ulver pisze:Temat juz nudny, ale skoro go ciagniesz to....
Ciekawe jak wyglada zestawienie tego zlotu w punktach
- ilosc osob obslugujacych zlot i zaangazowanych w organizacje
- koszty zlotu i co sie w to wlicza
- doswiadczenie w organizowaniu tego typu imprez (ile zlotu ma na koncie Automobil, a ile MKP)
dobrze już nie będę ,,,,,, ale te pytania powyżej są interesujące
pzdr
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
IVO, tak a'propos
BY?EŚ NA KRAK 2006?? ?EBY OCENIA? IMM I KRAK 2006??
BO JA BY?EM NA OBYDWÓCH IMPREZACH ...
A WIESZ ILE ZA?ÓG BY?O NA KRAK 2006??
TROSZK? PONAD 50....
KRAK 2006 TO WSPANIA?A IMPREZA, O DU?EJ RENOMIE,
I CHCIA?BYM ?EBY ZLOTY MKP BY?Y NA TAKIM POZIOMIE
TYLKO ?E JEST ONA MNIEJ WI?CEJ 10 RAZY MNIEJSZA OD IMM
A ZLOTY MKP ... MAM NADZIEJ? ?E B?D? ZBLI?ONE POZIOMEM DO KRAK-a
BY?EŚ NA KRAK 2006?? ?EBY OCENIA? IMM I KRAK 2006??
BO JA BY?EM NA OBYDWÓCH IMPREZACH ...
A WIESZ ILE ZA?ÓG BY?O NA KRAK 2006??
TROSZK? PONAD 50....
KRAK 2006 TO WSPANIA?A IMPREZA, O DU?EJ RENOMIE,
I CHCIA?BYM ?EBY ZLOTY MKP BY?Y NA TAKIM POZIOMIE
TYLKO ?E JEST ONA MNIEJ WI?CEJ 10 RAZY MNIEJSZA OD IMM
A ZLOTY MKP ... MAM NADZIEJ? ?E B?D? ZBLI?ONE POZIOMEM DO KRAK-a
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
A można niecenzuralnie?
jak zwykle:
Pozdrawiam, Lizus
Zawodowy Szyderca