renowacja felg-warszawa
renowacja felg-warszawa
Hej,
poszukuję "sprawdzonej" firmy, która zajmuję sie renowacją felg na terenie Warszawy...Może ktoś posiada namiar na sprawdzony warsztat.
pozdr
Rati
poszukuję "sprawdzonej" firmy, która zajmuję sie renowacją felg na terenie Warszawy...Może ktoś posiada namiar na sprawdzony warsztat.
pozdr
Rati
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: renowacja felg-warszawa
instalatorow chyba 5
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
dokładnie...
jak jeszcze mialem 18ki to bylem u nich ze 2 razy... tani nie sa, ale ja tylko robilem prostowanie, bez malowania, czy piaskowania... w sumie ze wzgledu na cene raczej nie polecam, ale jak cie stac, albo bardzo ci zalezy, to sa ok.
jak jeszcze mialem 18ki to bylem u nich ze 2 razy... tani nie sa, ale ja tylko robilem prostowanie, bez malowania, czy piaskowania... w sumie ze wzgledu na cene raczej nie polecam, ale jak cie stac, albo bardzo ci zalezy, to sa ok.
Ich strona to Renowacjafelg.pl ostatnio robilem u nich 17 (prostowanie i malowanie) koszt 800 PLN, moze sa i tansi w warszawie, ale u nich mam pewnosc ze po sezonie farba nie odpadnieflapjck1 pisze:instalatorow chyba 5

FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
Są proste....
Chce je wyproszkować i pomalowac
Żeby Miniacz ładnie wygladał
Chce je wyproszkować i pomalowac

Żeby Miniacz ładnie wygladał
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
no chyba, że zamówisz na biało... po 2 tygodniach dostaniesz na srebrno bo "aaa... w kolor to ja się nie wczytywałem"zoy pisze:Ich strona to Renowacjafelg.pl ostatnio robilem u nich 17 (prostowanie i malowanie) koszt 800 PLN, moze sa i tansi w warszawie, ale u nich mam pewnosc ze po sezonie farba nie odpadnieflapjck1 pisze:instalatorow chyba 5

ogólnie firma godna polecenia
W życiu 2 tygodnie...
Mam slub 27.08 i nie moge byc bez auta....oddaje na robote drzwi na 4 dni i w tym czasie musze felgi zrobic
Mam slub 27.08 i nie moge byc bez auta....oddaje na robote drzwi na 4 dni i w tym czasie musze felgi zrobic

no to na pewno nie w renowacjafelg.plRatinaZ pisze:W życiu 2 tygodnie...

Jeżeli chodzi o sprawdzoną firmę, zajmującą się renowacją felg na terenie Warszawy to od siebie mogę polecić Klinika Rims.