DOBRA !!
coś ostatnio nie idzie mi szukanie tematów, a jestem pewien, że już był poruszany na tym forum.
BAGAŻNIKA otworzyć nie mogę. Da się to samemu naprawić, czy trzeba wymienić całą listwę?
Będę wdzięczny za pomoc bo - serio - szukałem i co? nie znalazłem, a potrzebuję mrożone frytki z bagażnika wyjąć
Kiedyś już wymieniałem listwę z chromowanej na czarną mat i prosta sprawa, więc rozbierać panel i czyścić to, czy gra nie warta świeczki?
5!
problem z otwieraniem drzwi
Re: problem z otwieraniem drzwi
Dawid masz rację był temat, ale z tego co pamiętam to polecali wymieniać bo czyszczenie mało daje.
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
od sierpnia do dzis troche minelo, wiec moge zdac relacje.
rozebralem i przeczyscilem listwe, wszystko oprocz takiej malej kosteczki z ukladem elektrycznym, bo jest nierozbieralna i do dzis dziala bez zarzutow, wiec czyszczenie jednak cos daje.
[obym SE nie wykrakal]
rozebralem i przeczyscilem listwe, wszystko oprocz takiej malej kosteczki z ukladem elektrycznym, bo jest nierozbieralna i do dzis dziala bez zarzutow, wiec czyszczenie jednak cos daje.
[obym SE nie wykrakal]
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 03:40 przez dawid, łącznie zmieniany 2 razy.
- krzyss
- Nowy
- Posiadane auto: Accord 1980r.
To ja tylko podpowiem ze gdyby sie nie chcial bagaznik otworzyc to pod tylnym siedzeniem gdzies po srodku siedziska trzeba wsadzic lapsko i tam jest linka do recznego otwierania klapy bagaznika
krzyss & Kasia
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
tam powyzej chcialem zacytowac ostatni fragment z dodatkiem:
- WYKRAKALEM :/
- WYKRAKALEM :/