Czy ktoś może podrzucić co może oznaczać odpalenie się kontrolki "check engine soon"
oczywiście z wyjątkiem tego, że należy podpiąć kompa i sprawdzić.
Sprawdziłem podłączając kompa i wyrzuciło błąd "filtr węgla aktywnego". Jest ponoć takie coś co kieruje opary wilgoci do dopalenia. Jest to jakaś pucha załadowana węglem z elektrozaworem.
Czy ktoś ewentualnie spotkał się z takim problemem i ma na to patent?
Pytanko techniczne
Pytanko techniczne
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 14:03 przez WojtekZ, łącznie zmieniany 1 raz.
wojto
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Re: Pytanko techniczne
"check engine soon":
Sprawdz ile masz do przeglądu Powinno się zapalić po pierwszym przekreceniu kluczyka.
Co do Radja zapraszam na ALLEGRO.PL
Sprawdz ile masz do przeglądu Powinno się zapalić po pierwszym przekreceniu kluczyka.
Co do Radja zapraszam na ALLEGRO.PL
R56 239km 342nm
Z radiem szukałem ale nie mogę nic znaleźć.
Co do przebiegu do przeglądu to pokazuje 3300 mil
Co do przebiegu do przeglądu to pokazuje 3300 mil
wojto
WojtekZ pisze:Dodatkowo, czy może ktoś słyszał o dostępnym radiu CD w wersji EU. Mam hamerykańską wersję i jest problem z częstotliwością. Przestrojenie odpada.
mialem kiedys nie r53 ale zwyklego coopera r50 z usa czyli z nieparzystymi falami, i kiedys bawilem sie przyciskami w radiu i nie mam pojecia jak ale przestawilo sie na normalne europejskie fale czyli lapalo parzyscie i nieparzyscie. Ale jak to zrobilem to nie mam pojecia;/
Dzięki, dostałem info od jednego gościa i działa, aby zmienić radio na wersję EU należy po włączeniu przytrzymać przycisk "M" i dalej można zmieniać ustawienia za pomocą +/- i M.
wojto