Łódzkie - spotkania
Moderator: flapjck1
Re: Łódzkie - spotkania
witam również jestem nowy na tym forum i był bym za tym żeby odbyło się jakieś spotkanie bo w powiecie opoczyńskim jest jedno mini i w dodatku moje także za bardzo nie mogę porozmawiać z ludźmi którzy by mi coś podpowiedzieli co można zmienić co jest nie tak w moim samochodzie także jakieś zakończenie sezonu mogło by się odbyć
Nie ma działu regionalnego dla Łodzi to przywitam się tutaj Od niedawna jestem posiadaczem klasycznego mini (nazwijmy go cooper) 1.3 SPI z 1992. Chętnie się spotkam z Wami na jakimś spocie Dodam, że klub Vespa Club Poland Oddział w Łodzi, do którego należę działa bardzo prężnie i fajnie by było gdyby z miniakami było podobnie Pozdrawiam wszystkich i czekam na wiadomość!
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
juz jest
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Dzięki Flapjack
flapjck1 pisze:juz jest
A czy możesz rozwinąć ten szyfr ,też chętnie bym sie spotkał ,pisałem o tym wyżej ale..... niestety,bez odzewu
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
watek jest
podwieszony nawet
podwieszony nawet
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
wlaśnie Łódź straciła fajną szanse na spotkanie...
Wczoraj była gala fashion week na Tymienieckiego a sponsorem było MINI Dla Miniaczy było przygotowane specjalne miejsce parkingowe :) no i stałam tylko ja
Szkoda ze nikt z BMW nie zostawia tutaj takich wiadomości...Kilka Miniaczy widzialam ale raczej nie było to spotkanie..
Wczoraj była gala fashion week na Tymienieckiego a sponsorem było MINI Dla Miniaczy było przygotowane specjalne miejsce parkingowe :) no i stałam tylko ja
Szkoda ze nikt z BMW nie zostawia tutaj takich wiadomości...Kilka Miniaczy widzialam ale raczej nie było to spotkanie..
RatinaZ, sami jesteśmy sobie winni. Nie informujemy się o takich eventach to i nie ma się co dziwić, że nikogo nie ma... Po to jest forum, żeby pisać o ciekawych wydarzeniach. Jeśli tak ciężko się spotkać w konkretnym miejscu to zapraszam do siebie (centrum Łodzi). Oferuję pyszną kawę, herbatę i co tam sobie gość zażyczy Wiadomości proszę kierować na priv.
A w Łodzi cisza... Kochani, w ten sposób klubu nie zrobimy. Jaki jest sens zapisywać się na forum i później milczeć? Pozdrawiam i czekam na info! Przecież Miniaków (BMW) w Łodzi jest mnóstwo, a i klasycznych też się pare znajdzie (ostatnio widziałem szarego klasyka na parkingu w Galerii).
No kilka jest ...jeden wczoraj stał pod moim domem...
pozdrawiam niebieskiego R50 który stał na Sienkiewicza ok 17-18:)
Ja do Łodzi tylko dojezdzam do rodziców,ale jakby sie kroiło jakieś spotkanie to oczywiście mogę się postarać być....
pozdrawiam niebieskiego R50 który stał na Sienkiewicza ok 17-18:)
Ja do Łodzi tylko dojezdzam do rodziców,ale jakby sie kroiło jakieś spotkanie to oczywiście mogę się postarać być....
Najlepiej byłoby ustalić jakąś miejscówkę i dzień. Spotkania mogłyby się odbywać powiedzmy 2 razy w miesiącu w rzeczonym miejscu To jest moja propozycja. Widzę jednak, że oprócz Ciebie RatinaZ nikt tu z Łodzi nie zagląda
Zagląda ,zagląda ale.....mijam miniaki ,pozdrawiam i .... zero odzewu ,więc wniosek ludzie z Łodzi kupują mini bo .... raczej nie jest to miłość do marki ,tak więc Nasze spotkanie będzie raczej kameralne 3-os ,ale jak to mówia :"Na bezrybiu i Rak Ryba"
no dobra to ja też postaram się ogarnąć. Propozycja z tym by wziąć powtarzalny dzień i godzinę to dobry pomysł.
Co powiecie o drugiej środzie każdego miesiąca? No i miejsce parking przed "nowym" Centralem. Godzina 21:00 (czas oczekiwania na kogokolwiek 15min).
Co sądzicie?
W ten sposób możemy się spotkać w najbliższą środę.
Pozdrawiam,
Maciek.
Co powiecie o drugiej środzie każdego miesiąca? No i miejsce parking przed "nowym" Centralem. Godzina 21:00 (czas oczekiwania na kogokolwiek 15min).
Co sądzicie?
W ten sposób możemy się spotkać w najbliższą środę.
Pozdrawiam,
Maciek.
Dla mnie bomba Podpisuję się obiema rączkami pod pomysłem
Niestety odpadam 0 19 złapałem gumę ,a że w Łodzi nie ma szansy na naprawę po 17 a jeżeli nawet jakiś zakład jest otwarty to nie naprawiaja runFlatów ,muszę czekać do jutra i zrobić to u Tłokińskiego Szkoda bo sie nastawiłem .Pozdrawiam