Serwis Mini Śląsk
Serwis Mini Śląsk
Witam. Czy możecie polecić porządny serwis Mini na Śląsku inny niż autoryzowany BMW. Pozdrawiam
Re: Serwis Mini Śląsk
Sprawdź BMW Tarnowski w Gliwicach. Można z nimi pogadać jeśli istnieją jeszcze
A temat parę postów niżej czytałeś rozumiem:)
A temat parę postów niżej czytałeś rozumiem:)
Cześć, ja też z Gliwic i też szukałem kogoś zaufanego i myślę że znalazłem. Jutro zawożę mojego miniaka do 4turbo w Katowicach. dziś ich odwiedziłem i robią bardzo profesjonalne wrażenie no i poparte jest to wieloma pozytywnymi opiniami o tym serwisie.
4turbo.pl w Katowicach. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten profesjonalny serwis. Z pewnością oni będą serwisowac w przyszłości mojego miniaka
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
jeszcze jakby Panowie robili klasyki eh sam bym oddawał im w ręce mojego miniaka
@sezar: nie można się znać na wszystkim
Ale zapraszamy klasyki na hamownię na pomiary zawsze Sam kiedyś takiego prawie nabyłem, w ostatniej chwili się powstrzymałem
Ale zapraszamy klasyki na hamownię na pomiary zawsze Sam kiedyś takiego prawie nabyłem, w ostatniej chwili się powstrzymałem
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
sezar sie juz kiedys pomierzył - skali wam brakło
pol321 pisze:4turbo.pl w Katowicach. Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten profesjonalny serwis. Z pewnością oni będą serwisowac w przyszłości mojego miniaka
Mam zamiar również się tam wybrać, bo mam dosyć BMW i ich ładowania w pręta - mam nadzieję że podzielę Twoją wypowiedź po wizycie.