Pomocy!

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

AnnaSka

Pomocy!

Post autor: AnnaSka »

Wsiadam do auta (w Gdyni pod Batorym) wkładam kluczyk, zapalaja sie jak zawsze kontrolki, przekrecam i nagle wszystko gaśnie. Nie ma nic, czarno i co gorsza nie mogę zostawić samochodu, bo okno utkwilo w takiej pozycji ze nie da sie zamknąć drzwi.

Pomocy, co sie mogło stać!? W ciagu godziny ma przyjechać mechanik który dzisiaj wymienił mi lampy.

Czy ktoś ma pomysł jak mnie i mini teraz uratować?
BTW gdzie sie zaczepia linke do holowania jak nikt nie bedzie mógł tego zdiagnozować?

Coekawskich zapraszam na oglądanie, mam dużo czasu i bezprzewodowy net.
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Pomocy!

Post autor: flapjck1 »

aku rozladowane, albo nawet klema nie dokrecona
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
AnnaSka

flapjck1 pisze:aku rozladowane, albo nawet klema nie dokrecona
dokładnie "klema niedokrecona"
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

rozumiem ze smiga juz?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
AnnaSka

Stoi pod domem. Mechanik powiedział że więcej takich niespodzianek nie będę miała, ale zaufanie do samochodu już straciłam.Takie numery to mi Renault 4 z 1984 roku robiło ( i na tym samym parkingu) i miało do tego prawo, 5 letnie Mini NIE!
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

samochod jest tak dobry jak mechanik go dozorujacy. klema sama sie nie odkrecila
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: Brennt »

AnnaSka pisze:Stoi pod domem. Mechanik powiedział że więcej takich niespodzianek nie będę miała, ale zaufanie do samochodu już straciłam.Takie numery to mi Renault 4 z 1984 roku robiło ( i na tym samym parkingu) i miało do tego prawo, 5 letnie Mini NIE!
oj.
rozumiem, ze pewnie mialas wazne plany i mini zawiodlo, ale raz ze 5-letni samochod ma sie prawo zepsuc, dwa ze tak naprawde to nie jego wina, a trzy ze mini nie kupuje sie chyba dla ich bezawaryjnosci :D
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
ODPOWIEDZ