dobry mechanik w Warszawie
dobry mechanik w Warszawie
witam,
temat pewnie walkowany, sprawdzalem w opcji "szukaj" ale moze warto odswiezyc/zaktualizowac, czy mozecie polecic kogos z Warszawy kto wie jak traktowac Coopera zarówno przy podstawowych zabiegach (wymiana oleju, klockow, filtrow, etc) jak i tych bardziej zaawansowanych? Pomijam ASO ze wzgledow taryfikatora.
Z tych wczesniej polecanych na forum znalazlem: Zarzyc. Piotr Zarzycki
Jakies inne opcje?
dziekuje i pozdrawiam!
temat pewnie walkowany, sprawdzalem w opcji "szukaj" ale moze warto odswiezyc/zaktualizowac, czy mozecie polecic kogos z Warszawy kto wie jak traktowac Coopera zarówno przy podstawowych zabiegach (wymiana oleju, klockow, filtrow, etc) jak i tych bardziej zaawansowanych? Pomijam ASO ze wzgledow taryfikatora.
Z tych wczesniej polecanych na forum znalazlem: Zarzyc. Piotr Zarzycki
Jakies inne opcje?
dziekuje i pozdrawiam!
Re: dobry mechanik w Warszawie
Z czystym sumieniem moge polecić ABPOL przy ul.Grochowskiej.
Robiłem u nich poprzedniego miniaka,prawdziwi mechanicy a nie jak w wiekszosci warsztatów "wymieniacze".
Robiłem u nich poprzedniego miniaka,prawdziwi mechanicy a nie jak w wiekszosci warsztatów "wymieniacze".

dzieki za pomoc.Cuba pisze:Z czystym sumieniem moge polecić ABPOL przy ul.Grochowskiej.
pzdr.
Osobiście polecam także Auto Sobecki Tuning z Bemowa, uczciwi, ogarnięci i z pasją.
Robię u nich któreś auto z rzędu i póki co jestem bardzo zadowolony.
Robię u nich któreś auto z rzędu i póki co jestem bardzo zadowolony.
Odświeżając, z czystym sumieniem moge polecić warsztat na zaciszu dokładnie na ulicy żarnowieckiej 6.
Mechanicy z tego warsztatu znają się na swojej robocie, nie naciągają jesli jest możliwość naprawienia czegoś to , to robią. Nie tak jak w innych warsztatach wymieiniają część na nową
od kilku lat wstawiam wszystkie samochody moje a także z rodziny oraz co najważniejsze znajomi także tam wstawiają. Ceny maja umiarkowane nie są drodzy ale nie należą też do najtańszych, ale jak wiadomo za wiedzę się płaci 
Tutaj podaję Wam drodzy MINImaniacy link do ich warsztatu
http://www.autokuznia.pl/index1.php
Pozdrawiam Damian
Mechanicy z tego warsztatu znają się na swojej robocie, nie naciągają jesli jest możliwość naprawienia czegoś to , to robią. Nie tak jak w innych warsztatach wymieiniają część na nową

Tutaj podaję Wam drodzy MINImaniacy link do ich warsztatu

http://www.autokuznia.pl/index1.php
Pozdrawiam Damian

- Kuner
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56, R50, BMW Rally, Chrysler
- Kontakt:
A ja zaprosze do siebie. Od kilku lat prowadzę mały warsztat w Raszynie pod Warszawą. Moją ulubioną marką jest oczywiście BMW i dzięki temu zainteresował nas temat samochodów MINI. Mamy w nich już kilkuletnie doświadczenie, zatem zapraszam do mojego warsztatu.
Dla forumowiczów rabat na usługi.
Strona warsztatu: www.mkauto.pl
Strona warsztatu mini: www.mini.mkauto.pl
Pozdrawiam
Michał
Pozdrawiam
Michał
http://www.swiatMINI.pl
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
Niezależny serwis samochodów MINI
Serwis, modyfikacje, części do Twojego MINI.
tel. 665 885 775; 690 094 000
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
a nie chcesz sie przeniesc do poznania?Kuner pisze:A ja zaprosze do siebie. Od kilku lat prowadzę mały warsztat w Raszynie pod Warszawą. Moją ulubioną marką jest oczywiście BMW i dzięki temu zainteresował nas temat samochodów MINI. Mamy w nich już kilkuletnie doświadczenie, zatem zapraszam do mojego warsztatu.
Pozdrawiam
Michał

There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Kolego z raszyna a czy sa jakies znizki
dla forumowiczow?
dla forumowiczow?

-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Kolega Kuner klimę nabija koncertowo... dziewczyna piała z zachwytu przez tydzień i nadal nie wiem o co chodziło 

polecam Auto Conrad na Bielanach!! Na prawdę dobrzy fachowcy. naprawiają wiekszość marek, oprocz bodajze amerykanskich.
na stronie wiecej szczegolow:
http://auto-conrad.pl/index.php/uslugi
na stronie wiecej szczegolow:
http://auto-conrad.pl/index.php/uslugi
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ktos to zweryfikuje cz potraktowac jako spam???????????????????
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow