Zwracam się z uprzejmą prośbą, mam nadzieję, że w imieniu nie tylko swoim, aby była możliwość bezpośredniego przechodzenia na stronę forum mini z osobistej strony skrzynki pocztowej, z powiadomienia o odp.
oto przykład:
Witaj,
Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "bagaznik - wylozenie wykladzina - porady wskazowki" na Forum MINI Klub Polska. W tym temacie użytkownik Ulver napisał odpowiedź.
Możesz skorzystać z poniższego odnośnika aby zobaczyć odpowiedzi. Nie dostaniesz więcej powiadomień dopóki nie odwiedzisz tego tematu.
http://www.mini.waw.pl/forum/viewtopic.php?p=8975#8975
--
Thanks, The Management
ta linijka pogrubiona nie działa, niestety, jako link, trzeba kopiować ten odnośnik, otworzyć nowe okno przeglądarki, wkleić i kliknąć przejdź.
A można tak:
Witaj,
Otrzymujesz ten email ponieważ obserwujesz temat "Sprzedam części" na MazdaSpeed. W tym temacie pojawiła się odpowiedź od Twojej ostatniej wizyty. Możesz skorzystać z poniższego odnośnika aby zobaczyć odpowiedzi. Nie dostaniesz więcej powiadomień dopóki nie odwiedzisz tego tematu.
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 130#359130
Jeżeli chcesz zaprzestać obserwacji tego tematu możesz albo kliknąć odnośnik "Przestań śledzić ten temat", który znajdziesz na dole strony z powyższym tematem, albo klikając poniższy odnośnik:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... atch=topic
--
Forum Klubu MazdaSpeed - http://www.mazdaspeed.pl
Da się zrobić
Sposób powiadamiania
Moderator: flapjck1
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Sposób powiadamiania
Temat już był poruszany, ja dostaje aktywne odnośniki (z których zresztą nie korzystam bo i tak zawsze czytam wszystkie nieprzeczytane posty).
Najpewniej wina nie leży po stronie forum tylko programu pocztowego lub usługodawcy u którego założona jest skrzynka. Nie wiem dlaczego inne odnośniki działają, może złośliwość rzeczy martwych.
Pozdrawiam
Adam
P.S.
skróty klawiszowe są bardzo przydatne. Zaznaczamy cały tekst odnośnika za pomocą myszki, wciskamy Ctrl + C, przechodzimy do okna przeglądarki klikamy w linijkę adresu i gdy kursor mryga to wciskamy Ctrl + V i adres pojawia się w stosownym miejscu, teraz Enter i odpala się porządana strona. Cała operacja trwa 5s. Przytaczam na wypadek gdyby nie była znana, bo jeśli jest znana to nie wiem czy brak aktywnego odnośnika w powiadomieniu z forum to taki wielki problem.
Najpewniej wina nie leży po stronie forum tylko programu pocztowego lub usługodawcy u którego założona jest skrzynka. Nie wiem dlaczego inne odnośniki działają, może złośliwość rzeczy martwych.
Pozdrawiam
Adam
P.S.
skróty klawiszowe są bardzo przydatne. Zaznaczamy cały tekst odnośnika za pomocą myszki, wciskamy Ctrl + C, przechodzimy do okna przeglądarki klikamy w linijkę adresu i gdy kursor mryga to wciskamy Ctrl + V i adres pojawia się w stosownym miejscu, teraz Enter i odpala się porządana strona. Cała operacja trwa 5s. Przytaczam na wypadek gdyby nie była znana, bo jeśli jest znana to nie wiem czy brak aktywnego odnośnika w powiadomieniu z forum to taki wielki problem.
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Re: Sposób powiadamiania
Dzięki za szybką reakcję.
Istotnie chyba już kiedyś naprzykrzałem się z tym problemem, ale nie został rozwiązany, więc powrócłem do tematu.
Ja też, jak wchodzę na stronę forum, to czytam wszystkie nieprzeczytane posty, ot taki dobry zwyczaj. Mnie chodzi o to, że jeśli wrzuciłem swoją wypowiedź w jakimś temacie albo otrzymałem coś na pw i jestem o tym powiadamiany w mojej skrzynce pocztowej, to chciałbym mieć możliwość od razu sprawdzic tę inf., a nie musieć się przekopywać poprzez całe forum itp.
Cyt: "Najpewniej wina nie leży po stronie forum tylko programu pocztowego lub usługodawcy u którego założona jest skrzynka"
Nie jestem taki pewien
Jak napisałem korzystam też z forum mazdy. Używam tego samego programu pocztowego na onet.pl. Na strony mazdy wchodzi, na mini NIE.
A skróty klawiaturowe znam, a jakże. To kwestia upodobań, ja jakoś wolę kliknąć prawym - kopiuj, znowu kliknąć w linię adresu - wklej i przejdź
Tylko, że to nie jest rozwiązaniem problemu...
pzdr
myślę, że to jednak błąd w progranie, który automatycznie generuje powiadomienie wysyłane do skrzynki pocztowej. Analogiczny problem pojawia się, gdy niewłaściwie zapisze się adres zdjęcia przy jego wstawianiu na stronę. Raz pojawi się aktywny (niebieski) link, a raz adres htm\\.... który trzeba kopiować itd.
Istotnie chyba już kiedyś naprzykrzałem się z tym problemem, ale nie został rozwiązany, więc powrócłem do tematu.
Ja też, jak wchodzę na stronę forum, to czytam wszystkie nieprzeczytane posty, ot taki dobry zwyczaj. Mnie chodzi o to, że jeśli wrzuciłem swoją wypowiedź w jakimś temacie albo otrzymałem coś na pw i jestem o tym powiadamiany w mojej skrzynce pocztowej, to chciałbym mieć możliwość od razu sprawdzic tę inf., a nie musieć się przekopywać poprzez całe forum itp.
Cyt: "Najpewniej wina nie leży po stronie forum tylko programu pocztowego lub usługodawcy u którego założona jest skrzynka"
Nie jestem taki pewien
Jak napisałem korzystam też z forum mazdy. Używam tego samego programu pocztowego na onet.pl. Na strony mazdy wchodzi, na mini NIE.
A skróty klawiaturowe znam, a jakże. To kwestia upodobań, ja jakoś wolę kliknąć prawym - kopiuj, znowu kliknąć w linię adresu - wklej i przejdź
Tylko, że to nie jest rozwiązaniem problemu...
pzdr
myślę, że to jednak błąd w progranie, który automatycznie generuje powiadomienie wysyłane do skrzynki pocztowej. Analogiczny problem pojawia się, gdy niewłaściwie zapisze się adres zdjęcia przy jego wstawianiu na stronę. Raz pojawi się aktywny (niebieski) link, a raz adres htm\\.... który trzeba kopiować itd.