Czy 3-miasto ma chęć???

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

kamal1
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Czy 3-miasto ma chęć???

Post autor: kamal1 »

Zbliża się pierwsza sobota miesiąca czyli ustalony niegdyś termin naszych spotkań. Czy zatem macie chęć czy
też nie. Jeśli tak to jak zwykle parking przed wejściem na molo (Zaspa) godz. 13.00.
ponick

Re: Czy 3-miasto ma chęć???

Post autor: ponick »

ja mam ogromna chec!dlugo mnie nie bylo i mam ochote sie zobaczyc ze wszystkimi i pokazac swoje cacko:)
ponick

czemu tyle osob oglada ten topic, a nikt sie nie wpisuje??
kamal1
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

3-miejskie spotkanie.

Post autor: kamal1 »

Kolego PONICK ! Jesteś najlepszym przykladdem tego,że mozna czytać a nawet mieć chęci na spotkanie ale
z tego nic nie wynika. Poraz kolejny sam bezskutecznie oczekiwalem na jakiegokolwiek miniaczka.To daje dużo
do myślenia.Zastanówcie się czy jest sens zawracac sobie przyslowiową gitarę. Kamal1.
ania

Post autor: ania »

Przykro mi Drogi Kamalu, że się sam naczekałeś. Ja w sezonie mam wiecznie gości, albo sama gdzieś jadę, tak jak w zeszły weekend. I podejrzewam, że mieszkając nad morzem, nie jestem odosobnionym przypadkiem. Może w październiku trochę nas się zbierze?? Pozdrawiam.
ponick

bylem spozniony, to fakt i pojechalem odrazu do stacji de luxe, sadzac, ze wszyscy juz tam siedza...nikogo nie spotkalem to pojechalem do brzezna zobacZyc i tez nikogo nie zastalem..i wrocilem pod stacje. chwilke postalem i wrocilem...
ODPOWIEDZ