odgłosy szumu powietrza dobiegające z okolicy pedałów s

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

andrzej k

odgłosy szumu powietrza dobiegające z okolicy pedałów s

Post autor: andrzej k »

do piero zakupiłem swojego pierwszego miniaka w wersji r53 z 2006 roku i już na wstepie okazało się że sprzedający ukrył parę mankamentów których nie wypatrzyłem przy zakupie. Po dogłębszych oględzinach na spokojnie w domu okazało się że brak jest poduszki w fotelu kierowcy a komputer oszukano za pomocą niezastąpionego rezystora. teraz nie pozostaje mi nic innegoa jak zakup nowej poduszki i wymiana.
Najbardziej jednak w codziennej eksploatacji jest chałas dobiegający z okolicy pedałów sprzęgła i podstawki pod stopę po lewej stronie. jest to szum powietrza a w mokre dni dodatkowo szym wody.

czy ktoś miał już taki przypadek i może poradzić mi czy w tej okolicy znajdują się jakieś korki lub zaślepki które powinienem uzupełnić.

okazuje się że auto zostało bardzo niedbale poskładane po wypadku i brakuję wielu spinek i zatrzasków w boczku dzwi więc napewno psełdo fachowcy pomineli jakieś elementy które wydły im się zbędne :lol:
Brennt
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: odgłosy szumu powietrza dobiegające z okolicy pedałów s

Post autor: Brennt »

moze rdza? :D
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
marcin.kraków
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: marcin.kraków »

może "osłony elastyczne"(jak to na realoem zwą) ? części 2,6 .
Załączniki
181.png
181.png (5.66 KiB) Przejrzano 777 razy
andrzej k

Post autor: andrzej k »

dzięki

we wtorek zabiorę się do poszukiwań i będę informował o wynikach.

dzięki za rysunek naewno bardzo pomoze :grin:
ODPOWIEDZ