Akcja serwisowa BMW - Mini Cooper S - śruby turbiny
Akcja serwisowa BMW - Mini Cooper S - śruby turbiny
Panie i Panowie,
akcja gwarancyjna - do wymiany śruby przy turbinie w S r56 - samochody od 2006 roku.
Nie czekać - zgłaszać się!!!
akcja gwarancyjna - do wymiany śruby przy turbinie w S r56 - samochody od 2006 roku.
Nie czekać - zgłaszać się!!!
- Psztymucel
- Wiarus
- Posiadane auto: IMA, Fulvia, 900, Ypsilon
- Kontakt:
Re: Akcja serwisowa BMW - Mini Cooper S - śruby turbiny
U Ciebie w serwisie
Może podaj jakieś źródło... bo UOKiK jak narazie milczy.
W.

Może podaj jakieś źródło... bo UOKiK jak narazie milczy.
W.
One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
U mnie odpłatnie, w ASO gratis;)
Nigdzie nie będzie podane - dzwonić do ASO.
Nigdzie nie będzie podane - dzwonić do ASO.
Dzięki za info, warto wiedzieć
Nic ci nie wiadomo o akcji docisk i koło dwumasowe
Nic ci nie wiadomo o akcji docisk i koło dwumasowe

FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
Hehe, zasugeruje o docisku;)
Ale jak dobrze pójdzie to będzie przedłużona gwarancja na pompę wysokiego ciśnienia ( 13517588879)- padają nagminnie w S.
Jeżeli się poci - wkrótce wymiana.
Ale jak dobrze pójdzie to będzie przedłużona gwarancja na pompę wysokiego ciśnienia ( 13517588879)- padają nagminnie w S.
Jeżeli się poci - wkrótce wymiana.
a jak te śruby + pompa wyglądają w przypadku samochodów, w których gwary już nie ma (2008) 

To jest akcja serwisowa - wymiana gratis, mimo, że już po gwarancji.
- bob.dsk
- Wiarus
- Posiadane auto: A45 AMG
Ja mam pompę wody we wtorek :d
R56 239km 342nm
Serwis
Wróciłem niedawno z wymiany "serwisowej" pompy wodnej, niestety okazał się, w trakcie jej wymiany, że moje autko było kiedyś "stuknięte", a sama pompa uszczelniana, w związku z powyższym za taką akcję serwisową wystawiona mi rachunek na około 700 zł. (miała być gratis
).
Czy w przypadku "tej śruby" może powtórzyć się historia?
Czemu skoro byłem w zeszłym tygodniu w serwisie (mam Mini Coopera S z 2008) nie poinformowano mnie o kolejnej akcji serwisowej?

Czemu skoro byłem w zeszłym tygodniu w serwisie (mam Mini Coopera S z 2008) nie poinformowano mnie o kolejnej akcji serwisowej?
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
pokaz rachunek szczegolowy za co zaplaciles, wg mnie aso probuje cie naciagnac
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Re: Serwis
Bawaria czy Fus ?Hubo84 pisze:Wróciłem niedawno z wymiany "serwisowej" pompy wodnej, niestety okazał się, w trakcie jej wymiany, że moje autko było kiedyś "stuknięte", a sama pompa uszczelniana, w związku z powyższym za taką akcję serwisową wystawiona mi rachunek na około 700 zł. (miała być gratis).

Na fakturze mam za wymianę pompy ..., ale na początku podpisałem zlecenie z "wymianą serwisową" ..., później tłumaczyli mi, że skoro pompa była ruszana, tzn. ,że nie obejmuje jej akcja serwisowa, ponieważ nie odeślą jej do centrali BMW.flapjck1 pisze:pokaz rachunek szczegolowy za co zaplaciles, wg mnie aso probuje cie naciagnac

Bawaria ale Inchcape Motors wcale nie lepszy, Fusa jeszcze nie zaliczyłemzoy pisze:[...]
Bawaria czy Fus ?

Jak jeździłem VW Golfem i Skodą Octavią to przez 5 ostatnich lat, na autoryzowanych serwisach nie przerobili mnie tak jak w ciągu ostatnich kilku miesięcy w dwóch warszawskich salonach BMW !

- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
poskarz sie w centrali, napisz krytyke, przedstaw skan faktury, kampania przywolawcza obejmuje wszystkie auta, takze te ktore byly dlubane przez inne serwisy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Powinienem napisać witaj w klubie, ale niestety to co sie wyrabia w Warszawskich serwisach BMW/MINI przechodzi ludzkie pojęcie.Hubo84 pisze:Bawaria ale Inchcape Motors wcale nie lepszy, Fusa jeszcze nie zaliczyłemzoy pisze:[...]
Bawaria czy Fus ?.
Jak jeździłem VW Golfem i Skodą Octavią to przez 5 ostatnich lat, na autoryzowanych serwisach nie przerobili mnie tak jak w ciągu ostatnich kilku miesięcy w dwóch warszawskich salonach BMW !
O serwisowaniu MINI nie bedę już pisał bo w wielu watkach wspominałem o moich przygodach, ostatnio rozbawiła mnie jednak sytuacja u dilera na B,
- samochód BMW M3
- wiek 8 miesięcy
- problem, haczący pas kierowcy (trudno się go wyciąga)
- diagnoza, wyrobiona rolka
- koszty 68 PLN (rolka) i kilka stów za robociznę
Na pytanie zadane w serwisie, Panie za co ja mam płacić jest gwarancja, odpowiedz no widać nie umie Pan używać pasów i wyrobił Pan rolkę a to oznacza ze element się zużył

ps. przepraszam ze nie na temat.
ps.2 nie serwisuje już w Warszawie