Podczas jakichś tam kolejnych spotkań padła propozycja, żeby wybrać się gdzieś miniakami w maju. Padł pomysł, żeby były to mazury - w sumie niedaleko od Warszawy, z pomorza da sie dojechać, no południe troche dalej, ale jak ktoś chętny to zapraszam.
Plan byłby taki, żeby dojechać na miejsce w piątek wieczorem - tam posiedzieć nad jeziorkiem. W sobote zobaczyć jakieś okoliczne atrakcje, wieczorem jakis grill i/albo ognisko, w niedziele odpoczynek i powrót do domu.
Wstępnie byłby to weekend 11-13 maja, ale jak się znajdzie grupa na weekend później to też jest to możliwe.
noclegi zalatwilibysmy tutaj:
http://www.krolewskasosna.pl/
dzwonilem dzisiaj, nie ma z tym problemu.
Domek 4 osobowy z lazienka - 175PLN
przyczepa kempingowa (3-4 osoby) - 85 PLN
Chętni proszeni są o wspisywanie się. Chyba tyle w temacie.
Majówka na mazurach
Moderator: flapjck1
Re: Majówka na mazurach
A myśleliście może w którymś terminie w przedziale 28.04-06.05 ? akurat urlop mam
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
mozna pomyslec 1-3 ale to zara po imememie chyba je.
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
dziesio ekipa ode mnie myślę ze byłaby za ta opcja .
zebrałoby sie pewnie z 10osob.
zebrałoby sie pewnie z 10osob.
next to sex i love my MINI best
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
no i gitara wstepnie rozmawialem o 10-15 osobach i Pan stwierdzil, ze przy tej ilosci osob to napewno bedzie znizka.
Moja propozycja jest taka - do konca kwietnia ustalmy jakas ekipe, dogadajmy sie z osrodkiem i jedziemy.
Moja propozycja jest taka - do konca kwietnia ustalmy jakas ekipe, dogadajmy sie z osrodkiem i jedziemy.
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ekipa chętna na wyjazd na mazury liczy ze mną i Grzechem 10 osób, dodatkowo Dziesio i jego ziomki + ewentualni chętni
Jaki termin ustalamy w końcu ,bo dobrze by było się jakoś ogarnąć z tym tematem (pić mi się chce )
Jaki termin ustalamy w końcu ,bo dobrze by było się jakoś ogarnąć z tym tematem (pić mi się chce )
next to sex i love my MINI best