alarm fabryczny-problem
alarm fabryczny-problem
Witam !
W moim miniaku zaczal szalec alarm! Wlacza sie kiedy chce i to najczesciej w nocy budzac zapewne wszystkich sasiadow.Zapewniam ze nikt nie majstruje przy aucie bo najczesciej stoi w garazu.Nie wiem gdzie szukac przyczyny wszystkie drzwi,wlew paliwa zamkniete wszystko powylaczane w aucie.
Mam nadzieje ze ktos mial takie zdarzenia albo po prostu zna sie na alarmach.
Mini cooper 2002
W moim miniaku zaczal szalec alarm! Wlacza sie kiedy chce i to najczesciej w nocy budzac zapewne wszystkich sasiadow.Zapewniam ze nikt nie majstruje przy aucie bo najczesciej stoi w garazu.Nie wiem gdzie szukac przyczyny wszystkie drzwi,wlew paliwa zamkniete wszystko powylaczane w aucie.
Mam nadzieje ze ktos mial takie zdarzenia albo po prostu zna sie na alarmach.
Mini cooper 2002
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: alarm fabryczny-problem
muchy w srodku nie ma?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Zadnej obcej formy zycia niezauwazylem w srodku.Poza tym nie moge namierzyc zadnych czujnikow ruchu wiec nie mam pojecia co to robi
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
moze akumulator slaby?
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".
Tez bym pomyslal ze to aku ale 2 miesiace temu kupilem nowy.
Smieszne jest to ze myslalem ze mam auto bez alarmu a mam je od 8 miesiecy a dopiero przed tygodniem jak zaczal szalec zdalem sobie z tego sprawe
Smieszne jest to ze myslalem ze mam auto bez alarmu a mam je od 8 miesiecy a dopiero przed tygodniem jak zaczal szalec zdalem sobie z tego sprawe
najpewniej musisz jechać na wymianę czujnika od alarmu. Wprawdzie w MINI tak nie miałem, ale w firmowej bryce, przerabiałem wymianę czujnika, bo nie szło wytrzymałać...
czy chodzi ci o czujniki ruchu czy cos innego.Tak wogole gdzie on ma te czujniki? Jak na razie przestal wyc ale spie z kluczykami przy lozku 

Trzeba by poszukać tutaj... wpisz, swój numer seryjny samochodu i poszukaj po wyposażeniu pojazdumagda/rafal pisze:czy chodzi ci o czujniki ruchu czy cos innego.Tak wogole gdzie on ma te czujniki? Jak na razie przestal wyc ale spie z kluczykami przy lozku

Zwyczajnie, nie wiem, gdzie to się znajduje w MINI.
Chyba faktycznie zdechlo cos w aucie bo tak jak zaczal tak i skonczyl szalec niespodziewanie