Beny pisze:jeśli ma być rano kawa, to może umówmy się 100 metrów za orlenem na nowym kfc? tylko sprawdzę czy o tej porze jest czynne
doskonały pomysł
Moderator: flapjck1
Beny pisze:jeśli ma być rano kawa, to może umówmy się 100 metrów za orlenem na nowym kfc? tylko sprawdzę czy o tej porze jest czynne
minimaniak pisze:Od naszych sąsiadów mam propozycje tras - jak przetłumaczę to wkleję - prosiłem o rożne alternatywne, z różnych stron
Beny pisze:minimaniak pisze:Od naszych sąsiadów mam propozycje tras - jak przetłumaczę to wkleję - prosiłem o rożne alternatywne, z różnych stron
tych od południa nie tłumacz, tylko te od północy
MaTeRaTz pisze:a tak w zasadzie to o ogóle nie trzeba jechać na Sahy tylko przekroczyć granicę bardziej na zachód Komarno/Komarom i jest nawet bliżej, no chyba, że wchodzi wtedy w grę kupowanie jakiejś winietki (7 EURO), więc temat do dyskusji
LUPER pisze:Uważam że pomysł jazdy na 2 grupy jest nienajlepszy, według mnie powinniśmy jechać razem.
Argumenty że się pogubimy i że to wydłuży nasza podróż, do mnie nie przemawiaja. Frajda zjazdy w dużej grupie jest bezcenna.
Może pójdźmy na kompromis i ustalmy wyjazd na 7:30?
W woli ścisłości to: Maugorzata = Janczary
Pozdrawiam Marcin