MOTO NOSTALGIA II WARSZAWA CZERWIEC 2012
Moderator: flapjck1
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
MOTO NOSTALGIA II WARSZAWA CZERWIEC 2012
Jeżeli pamiętacie to w ub. roku odbyła się pierwsza Moto Nostalgia na której MINI KLUB Polska miał swoje stoisko , gdzie wystawiliśmy 4 auta - Humina , Monsterka , Kocioła i Pampasa czyli moje. Impreza trwałą 2 dni i można było obejrzeć wiele ciekawych aut , motocykli i innych pojazdów. Jako MKP nie płaciliśmy za wystawienie stoiska i aut .
Otrzymałem zaproszenie na II edycje MN . Jest okazja ponownie pokazać swoje autka . Zapraszam do dyskusji i zgłaszania chętnych do wzięcia udziału w Moto Nostalgia 2012[/b]
ZAPROSZENIE :
Witam pionierów i współtwórców Moto Nostalgii 2011!
Szybko minął rok …i właśnie nadszedł ten moment, iż mogę wszystkim zakomunikować:
II edycja Targów Pojazdów Zabytkowych Auto Nostalgia odbędzie się
1-3 czerwca w Warszawie, w tych samym miejscu, w Centrum Kongresowo-Targowym MT Polska przy ul. Marsa 57.
Targi wzbudziły duże zainteresowanie w mediach, od portali internetowych poprzez prasę, radio i telewizję.
Odebrałem liczne, bardzo pozytywne opinie i wyrazy uznania odnośnie formuły, jakości i miejsca targów,
które pozwalają myśleć o tegorocznej edycji z dużym optymizmem.
Auto Nostalgia wyzwoliła motoryzacyjne emocje i ukazała nieznany dotychczas potencjał naszego rynku.
Ten pozytywny klimat wpisuje się w ogólnoświatowy trend społecznych zainteresowań „technicznym dobrem kultury”,
jakim są pojazdy i maszyny zabytkowe. Poprzednia edycja pokazała pilną potrzebę wprowadzenia targów pojazdów zabytkowych
do polskiego kalendarza imprez motoryzacyjnych.
Wspólnie z Wami stworzyliśmy przedsięwzięcie, które głośnym echem odbiło się w całym kraju.
Raz jeszcze dziękuję za zaufanie, którym nas obdarzyliście, za Wasze aktywne uczestnictwo, zaangażowanie oraz pięknie przygotowane stoiska.
Dzięki Wam to wydarzenie stało się naszym wspólnym sukcesem!
Mam nadzieję, że druga edycja będzie jeszcze większa, bardziej ciekawa i pojawią się na niej Ci, którzy z różnych względów nie przybyli w poprzednim roku.
Tym samym zapraszam wszystkich na drugą edycję targów Auto Nostalgia 2012, jeszcze atrakcyjniejszą i pełną niespodzianek.
Więcej informacji na www.autonostalgia.org
W razie pytań proszę o kontakt.
Pozdrawiam
--
Mirek Bugajski
tel.600 335 924
Classic Media Sp. z o.o.
Mirosław Bugajski - Organizator
Biuro Targów:
05-092 Łomianki, ul. Zachodnia 66
tel./fax. +22 620 31 80, 662 640 306
targi@autonostalgia.org
www.autonostalgia.org
Zapraszam do udziału
PAMPAS
Otrzymałem zaproszenie na II edycje MN . Jest okazja ponownie pokazać swoje autka . Zapraszam do dyskusji i zgłaszania chętnych do wzięcia udziału w Moto Nostalgia 2012[/b]
ZAPROSZENIE :
Witam pionierów i współtwórców Moto Nostalgii 2011!
Szybko minął rok …i właśnie nadszedł ten moment, iż mogę wszystkim zakomunikować:
II edycja Targów Pojazdów Zabytkowych Auto Nostalgia odbędzie się
1-3 czerwca w Warszawie, w tych samym miejscu, w Centrum Kongresowo-Targowym MT Polska przy ul. Marsa 57.
Targi wzbudziły duże zainteresowanie w mediach, od portali internetowych poprzez prasę, radio i telewizję.
Odebrałem liczne, bardzo pozytywne opinie i wyrazy uznania odnośnie formuły, jakości i miejsca targów,
które pozwalają myśleć o tegorocznej edycji z dużym optymizmem.
Auto Nostalgia wyzwoliła motoryzacyjne emocje i ukazała nieznany dotychczas potencjał naszego rynku.
Ten pozytywny klimat wpisuje się w ogólnoświatowy trend społecznych zainteresowań „technicznym dobrem kultury”,
jakim są pojazdy i maszyny zabytkowe. Poprzednia edycja pokazała pilną potrzebę wprowadzenia targów pojazdów zabytkowych
do polskiego kalendarza imprez motoryzacyjnych.
Wspólnie z Wami stworzyliśmy przedsięwzięcie, które głośnym echem odbiło się w całym kraju.
Raz jeszcze dziękuję za zaufanie, którym nas obdarzyliście, za Wasze aktywne uczestnictwo, zaangażowanie oraz pięknie przygotowane stoiska.
Dzięki Wam to wydarzenie stało się naszym wspólnym sukcesem!
Mam nadzieję, że druga edycja będzie jeszcze większa, bardziej ciekawa i pojawią się na niej Ci, którzy z różnych względów nie przybyli w poprzednim roku.
Tym samym zapraszam wszystkich na drugą edycję targów Auto Nostalgia 2012, jeszcze atrakcyjniejszą i pełną niespodzianek.
Więcej informacji na www.autonostalgia.org
W razie pytań proszę o kontakt.
Pozdrawiam
--
Mirek Bugajski
tel.600 335 924
Classic Media Sp. z o.o.
Mirosław Bugajski - Organizator
Biuro Targów:
05-092 Łomianki, ul. Zachodnia 66
tel./fax. +22 620 31 80, 662 640 306
targi@autonostalgia.org
www.autonostalgia.org
Zapraszam do udziału
PAMPAS
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: MOTO NOSTALGIA II WARSZAWA CZERWIEC 2012
Oczywiście zapomniałem ( chyba to starość ) było jeszcze auto Rogala . Przepraszam Artur
PAMPAS
PAMPAS
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Wraca sprawa wystawy aut zabytkowych. Prosze o zgloszenia na forum. tel. do mnie 501705001
PAMPAS
PAMPAS
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ostatni termin na zapisy . W sobotę robię zgłoszenie.
PAMPAS
PAMPAS
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
impreza zapowiada się fajnie, podobno będą od nas cztery miniaki
ANKA SZKLANKA
- and
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
- Kontakt:
Auta już stoją.
- Załączniki
-
- SNC00485.jpg (68.82 KiB) Przejrzano 8164 razy
-
- SNC00484.jpg (80.73 KiB) Przejrzano 8164 razy
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
namiot ogarnięty choć jazda w korkach była dramatyczna
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
namiot ogarnięty choć jazda w korkach była dramatyczna
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
W imieniu Mini Klub Polska, bardzo dziękuję za poświęcony czas i chęci pomocy w przygotowaniu stoiska na Moto Nostalgię. A szczególnie Monsterowi i Flapowi, którzy są spoza klubu a mimo to przyjechali dziś spoza Warszawy specjalnie by rozłożyć namiot klubowy.
Marcin
Marcin
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
Byłem oglądałem aż ślinka cieknie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Byłem, widziałem i jak zawsze się zachwyciłem :p
FLUSHSTYLE PL- FORM OVER FUNCTION
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
HELLAFAIL, HELLAFLUSH, PADDIFLUSH, SLAMMED, STANCE
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
Witajcie,
Byłem na Auto Nostalgii pierwszy raz i powiem, że miło mnie zaskoczyła. Skromne, ale ciekawie przygotowane stanowiska, w sumie dużo ciekawych samochodów tylko jednego mi brakowało - przedstawicieli klubów, z którymi można by było porozmawiać.
Nie chcę krytykować, ale ktoś na stanowisku MKP - przedstawiciel klubu - powinien być. A tak wyglądało jak opuszczony plac boju i gdyby nie Wojtek, kręcący się przy swoich mini to właściwie nie było z kim słowa zamienić. Warto byłoby w przyszłości tego typu imprezę traktować jak promocję Klubu, bo koniec końców chyba o to chodzi. Aby ludzi do niego zachęcać atmosferą, zabawą i przyjaznym nastawieniem, a nie pustym stolikiem z ulotkami.
Poza tym miniacze prezentowały się świetnie
macko
Byłem na Auto Nostalgii pierwszy raz i powiem, że miło mnie zaskoczyła. Skromne, ale ciekawie przygotowane stanowiska, w sumie dużo ciekawych samochodów tylko jednego mi brakowało - przedstawicieli klubów, z którymi można by było porozmawiać.
Nie chcę krytykować, ale ktoś na stanowisku MKP - przedstawiciel klubu - powinien być. A tak wyglądało jak opuszczony plac boju i gdyby nie Wojtek, kręcący się przy swoich mini to właściwie nie było z kim słowa zamienić. Warto byłoby w przyszłości tego typu imprezę traktować jak promocję Klubu, bo koniec końców chyba o to chodzi. Aby ludzi do niego zachęcać atmosferą, zabawą i przyjaznym nastawieniem, a nie pustym stolikiem z ulotkami.
Poza tym miniacze prezentowały się świetnie
macko
maćko