!!RABKA - propozycja zlotu!!
Moderator: flapjck1
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
!!RABKA - propozycja zlotu!!
Witam wszystkich!!
Jak co roku zbliza sie okres kiedy to wyjerzdzamy na zlocik do Rabki. Jak wszycy dobrze pamietaja to te zloty ciesza sie zawsze duza popularnoscia. W tym roku chcialbym zaproponowac cos innego. Zamiast kolejny raz jechac do Rabki proponuje udac sie do miejscowosci o nazwie Ząb
Jest to miejscowosc oddalona o jakies kilkanascie kilometrow od wspomnianej Rabki. Ząb jest o tyle atrakcyjny, ze roztacza sie z niego piekna panorama Tatr i Zakopanego, i ze znajduje sie tam bardzo przyjemny pensjonat:)
Na poczatku zalaczam mapke na ktorej mozna sobie zobaczyc lokalizacje miejscowości Ząb: LINK GOOGLE MAPS
Co do samego pensjonatu to rowniez zapraszam na jego strone Pensjonat Watra
Jesli chodzi oceny to za nocleg dla jednej osoby zaplacimy 40zl. Gospodarz moze nam rowniez zorganizowac pieczenie jakiegos dzikiego zwierza na ognisku,kulig i jeszcze szereg innych atrakcji. Oczywiscie nie musimy brac wszystkiego tylko przykladowo ognisko z kuligiem Jesli chodzi o dodatkowe atrakcje jak basen, sauna, skutery sniezne itp to mysle ze to juz kazdy we wlasnym zakresie. Pozostaje tylko do dogadania kwestia sniadan.
Z miejscowosci Ząb jest blisko i do Zakopanego, Nowego Targu oraz Rabki jak bysmy chcieli sie wybrac na jakas przejazdzke, zwiedzanie itd.
Teraz chyba najwazniejsze - proponuje termin 24-26.11.06 Jest to ostatni weekend listopada, czyli mniej wiecej tak jak zawsze odywaly sie zloty w Rabce.
Pamietajcie ze jest to narazie propozycja zlotu. Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat, wyrazcie rowniez swoja ewentualna chec (badz niechec) , uwagi i sugestie.
Pozdrawiam wszystkich
Wojtek[/b]
Jak co roku zbliza sie okres kiedy to wyjerzdzamy na zlocik do Rabki. Jak wszycy dobrze pamietaja to te zloty ciesza sie zawsze duza popularnoscia. W tym roku chcialbym zaproponowac cos innego. Zamiast kolejny raz jechac do Rabki proponuje udac sie do miejscowosci o nazwie Ząb
Jest to miejscowosc oddalona o jakies kilkanascie kilometrow od wspomnianej Rabki. Ząb jest o tyle atrakcyjny, ze roztacza sie z niego piekna panorama Tatr i Zakopanego, i ze znajduje sie tam bardzo przyjemny pensjonat:)
Na poczatku zalaczam mapke na ktorej mozna sobie zobaczyc lokalizacje miejscowości Ząb: LINK GOOGLE MAPS
Co do samego pensjonatu to rowniez zapraszam na jego strone Pensjonat Watra
Jesli chodzi oceny to za nocleg dla jednej osoby zaplacimy 40zl. Gospodarz moze nam rowniez zorganizowac pieczenie jakiegos dzikiego zwierza na ognisku,kulig i jeszcze szereg innych atrakcji. Oczywiscie nie musimy brac wszystkiego tylko przykladowo ognisko z kuligiem Jesli chodzi o dodatkowe atrakcje jak basen, sauna, skutery sniezne itp to mysle ze to juz kazdy we wlasnym zakresie. Pozostaje tylko do dogadania kwestia sniadan.
Z miejscowosci Ząb jest blisko i do Zakopanego, Nowego Targu oraz Rabki jak bysmy chcieli sie wybrac na jakas przejazdzke, zwiedzanie itd.
Teraz chyba najwazniejsze - proponuje termin 24-26.11.06 Jest to ostatni weekend listopada, czyli mniej wiecej tak jak zawsze odywaly sie zloty w Rabce.
Pamietajcie ze jest to narazie propozycja zlotu. Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat, wyrazcie rowniez swoja ewentualna chec (badz niechec) , uwagi i sugestie.
Pozdrawiam wszystkich
Wojtek[/b]
Ostatnio zmieniony 23 lis 2006, 23:22 przez Wojtello, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: !!RABKA - propozycja zlotu!!
Jak dla mnie B?BA zobaczymy jak odzew reszty!!
i jak to wplywac bedzie na inne spotkania!
i jak to wplywac bedzie na inne spotkania!
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
ja jestem "na tak", może nawet uda się miniakiem o ile jeszcze będzie w tedy w krakowie
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Tak sie przyjelo ze to zlot zamykajacy sezon dla Mini - oczywiscie dla tych, ktorzy swoje Miniaczki chowaja przed zniegami do garazy
- Kitek
- Klubowicz
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wow!
Jak tylko nie zamkną mnie wtedy w sztywny plan zajęć na uczelni to bardzo chętnie
Jestem "swieża"-ale tak zajawiona moim autkiem że hej!
Już nie mogę się doczekać aż Was poznam... no i Wasze szanowne autka oczywiście
Pozdrawiam
Jak tylko nie zamkną mnie wtedy w sztywny plan zajęć na uczelni to bardzo chętnie
Jestem "swieża"-ale tak zajawiona moim autkiem że hej!
Już nie mogę się doczekać aż Was poznam... no i Wasze szanowne autka oczywiście
Pozdrawiam
...Kot samym jest duchem, samym demonem, samą czułością i żartem...
No my tez nie możemy się doczekać kiedy Cię poznamy
- Beny
- Super użytkownik
tak trochę off topic ....
czy to koleżanka jechała we wtorek wieczorem ulicą 29 listopada i skręcała w lewo w opolską?
autko to było równie ładne mini chyba na czarnych tablicach rejestracyjnych
ps.
możeby tak spotkanie miniakowe w krakowie w niedzielę?
czy to koleżanka jechała we wtorek wieczorem ulicą 29 listopada i skręcała w lewo w opolską?
autko to było równie ładne mini chyba na czarnych tablicach rejestracyjnych
ps.
możeby tak spotkanie miniakowe w krakowie w niedzielę?
Ostatnio zmieniony 05 paź 2006, 23:07 przez Beny, łącznie zmieniany 1 raz.
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
wy tu sie chlopaki za podryw nie bierzcie
cfaniury
cfaniury
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
No się samce odezwały jedne- "a chcemy Cię poznać " "a skręcałaś w opolską" zróbcie se kurna osobny wątek!
A wracając do tematu przewodniego tego postu: jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to również się zamelduję
CZUWAJ Marek
A wracając do tematu przewodniego tego postu: jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to również się zamelduję
CZUWAJ Marek
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
no, widac ze chca z gadka od razu wyjechac
a co do zlotu to kawalek drogi, ale jakby w pare miniakow jechac to i wstepnie bym sie pisal...
a co do zlotu to kawalek drogi, ale jakby w pare miniakow jechac to i wstepnie bym sie pisal...
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Pozwole sobie poprosic kolegow o przeniesienie tematu ze spotaknie w Krakowie na osobny topic. A co do wyjazdu to fajnie ze sie wam podoba Jeslio bedzie jeszce troche wiecej osob to zaczne sie zajmowac ogranizacja
Macko wszystko się zgadza!! tylko z tego co pamiętam Rabka jest co rocznym zimowym zlotem dla tego jest organizowany może w tym roku nie będzie to Rabka tylko inna miejscowość w naszych górach.
Tak to była „Miedziana góra” był „Radom”, jak kiedyś w lecie będzie zlot na mazurach czy nad morzem to czemu nie, powinienem się pojawić.
mikolaj
Tak to była „Miedziana góra” był „Radom”, jak kiedyś w lecie będzie zlot na mazurach czy nad morzem to czemu nie, powinienem się pojawić.
mikolaj
Rozumiem twoje zdanie i mowie ze jak ktoś z północnej polski zorganizuje zlot w swoim regionie polski i nie będzie mi to kolidować z niczym to z przyjemnością się tam pojawię!!
Kocham mazury i jak będzie letni zlot to mogę spokojnie nawet 2 tygodnie tam siedzieć pożegluje sobie troszkę:)
Kocham mazury i jak będzie letni zlot to mogę spokojnie nawet 2 tygodnie tam siedzieć pożegluje sobie troszkę:)
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Prosze, nie poruszajcie tu takich tematow. Prosze o uwagi tylko i wylacznie na temat tego zjazdu a nie ogolnie o organizacji.
Z gory dziekuje wszystkim.
Z gory dziekuje wszystkim.
- Beny
- Super użytkownik
Maćko,
skoro KRK Maniak chce zorganizować spotkanie w górach, to trzeba tylko przyklasnąć, jeśli ktoś będzie chciał zrobić spotkanie w sopocie to też trzeba przyklasnąć .... i tak dalej i tak dalej.
A jeśli ktoś robi puchar Mini od kilku lat na miedzianej Górze, to trudno oczekiwać, że nagle przeniesie Puchar Mini np. do Szczecina. Trzeba cieszyć się że są ludzie, którzy chcą się bawić w organizacje spotkań.
Jeśli podjąłeś się z grupą osó organizacji zlotu w Radomiu, to ja naprawdę byłem pod wrażeniem poziomu organizacyjnego (bardzo ładne logo, newslettery, koszulki, sponsorzy, plan imprezy), a ponieważ na wszych zlotowych koszulkach zauwazyłem napis 1-st to mam nadzieje że starczy wam zapału na następny rok.
Mam również nadzieję że daty nie pokryją się z jakimś sąsiednim spotkaniem, aż żal było oglądać zdjęcia z Radomia, bo cała wasza ciężka praca sprowadziła się do frekwencji adekwatnej do lokalnego spotkania Mini.
Więc!
Cieszmy się każdą aktywnością.
Jeśli KRK Maniak chce coś zrobić w górach to niech robi.
?eby tylko było troszkę śniegu, będzie kulig, piwko, wódeczka i śpiew!!
skoro KRK Maniak chce zorganizować spotkanie w górach, to trzeba tylko przyklasnąć, jeśli ktoś będzie chciał zrobić spotkanie w sopocie to też trzeba przyklasnąć .... i tak dalej i tak dalej.
A jeśli ktoś robi puchar Mini od kilku lat na miedzianej Górze, to trudno oczekiwać, że nagle przeniesie Puchar Mini np. do Szczecina. Trzeba cieszyć się że są ludzie, którzy chcą się bawić w organizacje spotkań.
Jeśli podjąłeś się z grupą osó organizacji zlotu w Radomiu, to ja naprawdę byłem pod wrażeniem poziomu organizacyjnego (bardzo ładne logo, newslettery, koszulki, sponsorzy, plan imprezy), a ponieważ na wszych zlotowych koszulkach zauwazyłem napis 1-st to mam nadzieje że starczy wam zapału na następny rok.
Mam również nadzieję że daty nie pokryją się z jakimś sąsiednim spotkaniem, aż żal było oglądać zdjęcia z Radomia, bo cała wasza ciężka praca sprowadziła się do frekwencji adekwatnej do lokalnego spotkania Mini.
Więc!
Cieszmy się każdą aktywnością.
Jeśli KRK Maniak chce coś zrobić w górach to niech robi.
?eby tylko było troszkę śniegu, będzie kulig, piwko, wódeczka i śpiew!!
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979