Mini/MINI Zlot Majowy (Czerwcowy) - Info nr 3

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Mini/MINI Zlot Majowy (Czerwcowy) - Info nr 3

Post autor: Karoli i Adi »

W końcu się wyspałem :)
Nie wiem czy dziś bardziej pasuje słowo "uff udało się" czy może bardziej "szkoda, że już pojechaliście"?

W związku z faktem, ze zaczynam formalnie zamykać Zlot / Rajd pomyślałem, że może w tym miejscu też przydadzą się statystyki.

Ilość samochodów Mini / MINI (w tym :) jedno Mondeo i Golf) = 29 szt.
Ilość Uczestników = 55 osób
Załogi z zagranicy = Austria i Węgry (tutaj szczególne podziękowania bo dzięki Wam Zlot mieliśmy międzynarodowy)

Zwycięzcy z piątku - Bungee Run !
W kategorii Latające Dzieciaki = Krzysiu Dynak (Profesorr'ek)
W kategorii Kobieta Guma = Renata Dynak (Profesorr’owa)
W kategorii Mężczyźni na uwięzi = Marek Kozieł (Kocioł)
Osoby, które zajęły drugie miejsce w każdej z kategorii również, dzięki sponsorom otrzymały nagrody :)

Gratulujemy !!! :grin:

Nagrody w ramach Zlotu / Rajdu otrzymali:
5 - Pierwsza załoga zarejestrowana na Zlot = Andrzej Łukaszewski (And)
4 - Ostatnia załoga zarejestrowana na Zlot = Linczmayer Andrea, Linczmayer Balazs, Berta Tibor
3 - III miejsce w Rajdzie = Renata, Krzysiu i Jarek Dynak (Profesorr’ki) pkt 63
2 - II miejsce w Rajdzie = Magda Porębska i Waldek Pacewicz (Meg, Miniwaldi) pkt 96
1 - I miejsce w Rajdzie = Katarzyna Knapik-Majcherkiewicz i Paweł Majcherkiewicz (Majcher) pkt 104

Gratulujemy !!! :grin:

Ponownie chciałbym podziękować..
Uczestnikom - bez Was nie byłoby żadnego Zlotu / Rajdu.
Mojej Żonie - dzięki której miałem siłę to wszystko zorganizować. Mojemu synowi – który dzielnie znosił upał w brzuszku.
Ali, Oli, Grzegorzowi, Małgosi, Janczarowi i Marcinowi, którzy zrezygnowali z zabawy, poświęcili swój czas na to by w roli organizatorów stanąć na punktach z zadaniami dla Was.

Oczywiście ogromnie podziękowania również dla naszych sponsorów:
Mini Klub Polska
EnglishCars
MINI Bawaria Motors Katowice
Lemoniada Music Club
Dituel
Agencja Reklamy Arkana

Nie możemy też zapomnieć o:
Browarach Tyskich - dzięki nim znaleźliście w pakietach startowych książki, otrzymaliście nagrody w piątkowych konkursach.
Powiecie Tarnogórskim - który przekazał również pakiet w formie torby z gadżetami.
Naszym Klubowiczu Łukaszowi (Sezar) - dzięki któremu mieliśmy świeży oddech na trasie Rajdu :)

Osoby, które bawiły się z nami tylko w dzień Rajdu (sobota), nie mogły brać udziału w ogłoszeniu wyników (niedziela), informuję, że do odbioru są Dyplomy dla każdego uczestnika oraz komisyjnie ocenione Routebook’i. (Katowice, ul. Ligocka 103) ewentualnie proszę na @ silesiaminimeeting@gmail.com podać adres pocztowy – będziemy wysyłać komplet.

Adi
PS. Oczywiście, nie wiem czy pamiętacie, ale sobotni mecz Polska vs Czechy wygraliśmy my, jak pisał Yazek a jak słusznie uznał Sebo było 3:1 :grin: bez żadnych dyskusji :razz:
Ostatnio zmieniony 19 cze 2012, 18:32 przez Karoli i Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini Morris British Open Classic - S7 MINI
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Chyba jednak jeszcze się nie wyspałem :)

Nie możemy zapomnieć również o:
Naszym Klubowiczu Marku (Kocioł) - który zasponsorował trzy zgrzewki złotego trunku, który przekazałem Wam w przerwie meczu Polska vs Czechy.

Adi.
PS 2. teraz już chyba wszystko co miałem Wam napisać :wink:
MINI Cooper - S8 MINI
KTM Super Duke 1290 R - S1 RACE
Awatar użytkownika
szalik
Nowy
Nowy
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: szalik »

Ja z Asią też chcieliśmy podziękować za super weekend , a najbardziej chłopakom z austri za nową gume , spisała sie do samej gdyni...Bawiliśmy sie z wami pierwszy raz i nie możemy doczekac się natepnego spotkania w minikaowym towarzystwie , Adi lepiej być nie mogło pozdro dla wszystkich uczestników...
profesorr'owa
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Post autor: profesorr'owa »

Krzyś i ja bardzo dziękujemy organizatorom i wszystkim przybyłym na ten zlot z Wami zawsze jest klimat i dobra zabawa.
Bawiliśmy się super .
Adi pokazał , że jak się chce to można ! Chociaż nie wiem ,czy mu wybaczę ten kopiec , podczas wspinania wiele osób mało na zawał nie padło .
Chyba chciał nas wykończyć przed następnymi zlotami , żeby miał większe szanse na wygraną :evil:
Krzyś orzekł, że to był jego najlepszy zlot na jakim do tej pory był !!! dlaczego ? bo Adi nie zapomniał , że na zlocie będą też dzieci i było też dla nich sporo dobrej zabawy typu latające dzieciaki czy bańki na wodzie ,gdzie bawili się wyśmienicie nie tylko dzieci ale i dorośli . :mrgreen: coś słyszałam też o latającym Janczarze :shock: facepalm .

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za super spędzony upalny weekend !!!!

P.S Mina Profesorr'a była bezcenna z takim żalem i utęsknieniem patrzył , za nami odjeżdżającymi :oops: niestety później okazało się , że to za swoim Mini tak patrzył , nie za nami facepalm Mimo wszystko dzielnie to zniósł :mrgreen:
Awatar użytkownika
and
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Mini Cooper 1.3 '91r
Kontakt:

Post autor: and »

Karoli i Adi
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Silesia Mini Meeting - Giełda :)
W związku z tym, że zostało kilka gadżetów za które i tam musiałem zapłacić w Agencji Reklamy by spiął się budżet Zlotu na tzn. zero dla naszego Klubu. Postanowiłem, że sprzedamy resztę tego co może pozwoli na faktyczne wyrównanie kosztów.

Zostało:
1) koszulka damska / S, 3 x M, L /
2) koszulka męska / L, 2 x XL /
3) ręcznik plażowy 8 szt. / wymiary 70 x 140 /

Sprzedajemy za cenę wytworzenia tj. koszulka 30,30 zł zaś ręcznik 46,50 zł.
Dla zainteresowanych a nie obecnych na IX Zlocie poniżej fotki / na zdjęciu koszulka damska oczywiście /
Jeśli chcesz kupić pisz na silesiaminimeeting@gmail.com

Pozdro..
Adi
Załączniki
3.jpg
3.jpg (57.12 KiB) Przejrzano 1550 razy
2.jpg
2.jpg (57.06 KiB) Przejrzano 1550 razy
1.jpg
1.jpg (110.32 KiB) Przejrzano 1550 razy
MINI Cooper - S8 MINI