napewno wymaga kosmetyki ale wszystko w swoim tempie i czasie...
a jak łódzkie wygląda w tym temacie ? czasami widuje mini, może się orientujecie czy jakieś większe wydarzenie się zbliża na które warto przybyć ?
pozdrowionka,jacek
Moderator: flapjck1
Cześć, tak jak kolega wyżej napisał wszelkie info o spotkaniach w Łodzi pod danym linkiem. A ja tak jeszcze dodatkowo bezpośrednio zapraszam w czwartek 26.07 o koło godziny 20 na parking pod salonem T-mobile (kiedyś ERA) blisko starego Centralu. Wielkie wydarzenie to to na pewno nie jest, raczej kameralnie, ale i tak fajnie.g00dMan pisze:Świetny pomysł z tym prezentem! gratuluje![]()
W sprawie spotkań obserwuj ten temat http://forum.mini.org.pl/viewtopic.php?t=8333
Czyli posiadacze Mini nie maja tak duze EGO jak James BondBochen pisze:fajny, fajny! rozwala mnie porównanie wielkości tego auta i domku dla dzieci. ja też wpadnę w czwartek, co prawda bez auta
Nie, to EGO JB jest odwrotnie proporcjonalne do rozmiaru Mini;)Olo pisze:Czyli posiadacze Mini nie maja tak duze EGO jak James BondBochen pisze:fajny, fajny! rozwala mnie porównanie wielkości tego auta i domku dla dzieci. ja też wpadnę w czwartek, co prawda bez auta