Mini One Chip Łódzkie?

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Awatar użytkownika
mainecoon6
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Mini One Chip Łódzkie?

Post autor: mainecoon6 »

Na początek witam wszystkich forumowiczów.Jako że jestem można powiedzieć fanem marki,a od dłuższego czasu aktywnym użytkownikiem marki pokrewnej oraz forumowiczem BMW.Zwracam się z prośbą o szybką podpowiedź gdzie w okolicach Łodzi można chipować Miniaka.Jako że trochę te 90 km na wyjazd nie bardzo wystarcza a właśnie zamierzam przesiąść się z 5 Do ONE.Jestem zmuszony jechać dłuższą trasę tym miniakiem i boję się że trochę cała droga będzie się dłużyła.Potrzebuje zrobić to szybko i w miarę bezpieczny sposób.Więc może ktoś z forumowiczów mi podpowie gdzie w moich okolicach(ŁÓDŹ) można mapować Miniaka.ZALEŻY mi na szybkim załatwieniu sprawy.Z Góry Dziękuje za szybką odpowiedź.
RatinaZ

Re: Mini One Chip Łódzkie?

Post autor: RatinaZ »

http://www.zastec.pl/

- Power-Tec, z montażem, strojeniem i pomiarami na hamowni – ok 1200zł ,ale dużo mocy przy benzynie Ci to nie da..
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

z tego co wiem to da sie zrobic z łana jakies 125-130 KM, przynajmniej takie wyniki osiagal kuba z promotora
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
RatinaZ

Post autor: RatinaZ »

Kuba z Promotora zgadza się bezapelacyjnie :)

Ale tu chodzi o Łódź i troszkę inne rozwiązanie:
http://www.zastec.pl/elektr.html

Najlepiej napisać,albo podjechać z autem,niech się Zastec wypowie...
tylko propozycja...
Awatar użytkownika
mainecoon6
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: mainecoon6 »

Dzięki za sugestie i szybką odpowiedź.Skorzystałem z doświadczeń Krakowskiego V-TECHA,z oddziałem w Tuszynie.Jak na razie jest OK,poprawiła się charakterystyka no może dołu jescze brakuje ale to przecież nie jest Turbo :roll: I nie ma co wymagać.Krótko mówiąc jest git :mrgreen: Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie i pomoc. :wink:
Boczar

Post autor: Boczar »

Witam też żonie kupiłem mini one 90 . Powiedz mi jak sie to sprawuje po chipie , jakie koszta i gdzie w Tuszynie. Ja dowiadywałem się Na Przybyszewskiego u Witka, który mi chipował VW TOURANA www.icktunning.pl.
ODPOWIEDZ