zawiedziona:(

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

anieta

zawiedziona:(

Post autor: anieta »

ja np sie zapisalam i nic nie dostalam!!
QATO

Re: zawiedziona:(

Post autor: QATO »

Witam serdecznie

Ale jak to ,masz przeciez "czerwony odjazd MKP" jak to ladnie koledzy nazwali :mrgreen:

PZRD

PS
A tak na powaznie to musisz wziac pod uwage ze koledzy pracuja dla klubu w swoim wolnym czasie i jezeli go brakuje to pewne rzeczy dzieja sie z opoznieniem. Prosze wiec w ich imieniu o troche wyrozumialosci , ale przypominac sie nie zaszkodzi.
Chociaz co prawda to prawda kalendarze to nie koszulki, ze mozna je dostarczyc w dowolnym momencie roku , panowie wiec do dziela , nie mozna pozwolic kobiecie czekac :)
anieta

Post autor: anieta »

dziekuje za wsparcie!teraz juz jestem w stanie ich zrozumiec , a co za tym idzie, cierpliwie poczekac:) :)
Awatar użytkownika
fil
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: fil »

Czesc,

od jakiegos miesiaca nie mam niestety zbyt duzo czasu, wiec musze nim gospodarowac kosztem czasu na sprawy klubowe (nawet na ostatnie spotkanie miniakowe w Posen nie udalo mi sie dojechac :( ) stad m.in. braki aktualizacji stronki klubowej i listy klubowiczow - wypada wiec przeprosic Ciebie Anieta i inne osoby ktore przyslaly mi w miedzy czasie ogloszenia sprzedazy + zgloszenia do MKP. Do konca tygodnia sprawa bedzie wyprostowana.

Pozdrawiam,
filip
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40

v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
ODPOWIEDZ