mini cabrio 1987
Moderator: flapjck1
mini cabrio 1987
witam mam mozliwosc zakupu mini cabrio 1987 rok ma dopiero przejechane 26 tys (jest jak nowy) ........ale nie mam pojecia w jakich one chodze cenach:(( jak do tej pory składałem garbuski....ale ten mini mnie oczarował ..to chyba ten usmiech
Re: mini cabrio 1987
Oryginalne Mini Cabrio nie były produkowane w 87r. Jest to najwidoczniej jakaś "samoróba".Fabryczne Cabrio wychodziły w latach 94-96 bodajże i były od zderzaków poprzez listwy progowe obudowane plastikiem.
Model o którym piszesz należy potraktować jako stndartowe Mini z tego roku, plus robota wykonana aby uzyskać Cabrio.Nikt nie jest w stanie wycenić tego autka nie widząc go, ponieważ Mini z 87r. znajdują się w naprawdę różnych stanach technicznych.Zresztą nie tylko z tego roku.
Model o którym piszesz należy potraktować jako stndartowe Mini z tego roku, plus robota wykonana aby uzyskać Cabrio.Nikt nie jest w stanie wycenić tego autka nie widząc go, ponieważ Mini z 87r. znajdują się w naprawdę różnych stanach technicznych.Zresztą nie tylko z tego roku.
mini cabrio 1987
hmm dzieki za odpowiedz ale jestem zaskoczony troszeczku.............bo nie wyglada mi to na samoróbe tymbardziej za siedze w autkach starych i widac jesli ktos cos grzebał nawet w papierach niemieckich pisze pkw offen austin rover (gb) mini mk II moze cos nr nadwozia pomoze bo juz teraz zgłupiałem:((((((((((((saxxl2s1s21347209
to jeszce raz ja znalałżem na stronce http://morrisstore.ovh.org/Cabrio.htm cabrio które jednak były produkowane w 1987 roku:))))))))))))) a juz myslałem ze ktos sam to zrobił (ale byłaby to idealna robota):P
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
i tak i nie
kabriolety robily firmy tuningowe zajmujace sie takimi przerobkami
kabriolety robily firmy tuningowe zajmujace sie takimi przerobkami
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
a co do ceny to kabriolety raczej tanie nie są, z tego co obserwuję na niemieckim ebayu to nie zdarza się tam taki, który by nie był licytowany (nawet kilkanaście przebić ceny). Ceny na aukcjach przeważnie przekraczają 4000€, są i tańsze, ale wiadomo, że stan gorszy, ale też i droższe.
Tyle mi się udało zaobserwować.
Mam nadzięję, że choć troszkę pomogłem. Najlepiej mimo wszystko gdyby udało sie wstawić zdjęć. Wtedy mozna coś powiedziec na temat stanu auta.
Pozdrawiam
Tyle mi się udało zaobserwować.
Mam nadzięję, że choć troszkę pomogłem. Najlepiej mimo wszystko gdyby udało sie wstawić zdjęć. Wtedy mozna coś powiedziec na temat stanu auta.
Pozdrawiam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
:))))
własnie zakupiłem owego miniaczka !!!!!!!! a co do stanu to troszku polerki i kosmetyki autko wyglada na nowe jest cudowne zero dziurek wzerów itp nawet rozebrałem uszczelki aby sprawdzic czy jest to samoróba ale wyglada wszytko na profesjonalna robote postaram sie o jakies foteczki to zapodam.......dzieki za pomoc pozdrawiam
- makrojal
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
no to gratulacje, zdradzisz ile zapłaciłeś ?(chociaż na priv)