Bo wezmna przelaczniki z countrymana bo on je pierwszy dostal w drzwiach te knefle przypalowe plastikowe jak w kazdym aucieWitek pisze:Przełączniki do sterowania szybami i zamykania/otwierania drzwi są na drzwiach.
Włącznik świateł jest typowy od BMW, czy pokrętło na desce rozdzielczej po lewej stronie.
Już pisałem, ale najlepszą rzeczą będą elektrycznie sterowane amortyzatory.
Silnik daje dziwny dźwięk, ale może jeszcze nie był zestrojony... jest mniejszy, więc wreszcie wlot powietrza będzie bardziej z przodu - po stronie kierowcy.
Dziwną sprawą jest dzielona tylna kanapa... bo jest ona niesymetryczna
Fotele są wygodniejsze i mają opcję wydłużenia siedziska.
A co do reszty co juz widziales cale kompletne wnetrze? Bo z tego co ja widze to bedzie lekko przeprojektowane siedzisko z mini gdzie bedzie lepsze 3manie boczne i nie widac nigdzie dzielenia czesci na uda zeby mozna bylo rozsunac siedzisko.
Jaki silnik o ktorym mowa? o 1,5 ? jesli o niego chodzi to w bmw 1 fajnie to brzmi nie ma tragedi ale 3 cylindy Fuc*** downsizing... niedlugo producenci cofna sie do silnikow parowych jednotlokowych...
Dzielenie kanapy dla mnie to totalna porazka w szczegolnosci w limuzynach w mini obleci. Jelsi uwazasz, ze dziwnie to pewnie zrobia auto 5 osobowe bo najwiecej Countrymanow schodzi z kanapa 5 osobowa...