Komputer pokładowy w MCS
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Komputer pokładowy w MCS
kup trzeciego może będzie Ci jeszcze mniej pokazywał hehe
Mieszkasz na autostradzie że na tempomacie jeżdzisz a może jesteś pierwszy który opanował jazde na tempomacie po mieście
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
TRUTY pisze:Mieszkasz na autostradzie że na tempomacie jeżdzisz a może jesteś pierwszy który opanował jazde na tempomacie po mieście
tu się czepiasz...
w mieście też się da z tempomatu korzystać jak jest sprytny
nie wiem jak w MINI, ale przy zestawie diesel + automat + sprytny tempomat można się spokojnie kulać (jeden ruch dźwigienką i masz zadaną prędkość)
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
apropo - mam tempomat, ale mi nie działa.. jak wciskam włącznik - dwa razy na prędkościomierzu mruga mi ikonka tempomatu i gaśnie - ktoś wie co może być nie tak?
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
TRUTY pisze:Mieszkasz na autostradzie że na tempomacie jeżdzisz a może jesteś pierwszy który opanował jazde na tempomacie po mieście
Bełchatów to nie Warszawa stąd na upartego pewnie da radę jeździć na tempomacie.. inna sprawa że kupować MCS'a żeby potem jeździć na tempomacie to trochę nieporozumienie
A ja mieszkam 8km od Bełchatowa:) a jeżdżę tą 8km "trasę" codziennie wiec tempomat pasuje jak ulał:)
Witam, mam Mini One z 2003r podczas testowania komputera wyskakuja mi wszystkie informacje spalanie, dystans do przejechania itd. Ale nie posiadam przycisku na lewej dzwigni od kierunkowskazów do zmiany tych funkcji na wyswietlaczu. jest jakas inna mozliwosc przełączenia tego (innym guzikiem) czy może w mini jest to nie dostepne, albo mam wstawiona inna dzwignie??
Nie bulwersuj się... nie zawsze na każde pytanie jest odpowiedź od razu
Jam mam się nie bulwersować jak nie mogę się niczego dowiedzieć na forum. Zadam pytanie i czekam do usranej smierci na odpowiedz. A jak ktoś wkoncu pomoże to i tak odsyła do innego forum. I tak musze sobie radzic sam. Na forach innych marek i modeli jest wiecej życzliwości i widzy na temt danych samochodów niż tu.
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
trzeba było sobie inną markę i model kupić
- zimonK
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R56 Cooper S 13'
.hello pisze:trzeba było sobie inną markę i model kupić
h2opolo pisze:Witam, mam Mini One z 2003r podczas testowania komputera wyskakuja mi wszystkie informacje spalanie, dystans do przejechania itd. Ale nie posiadam przycisku na lewej dzwigni od kierunkowskazów do zmiany tych funkcji na wyswietlaczu. jest jakas inna mozliwosc przełączenia tego (innym guzikiem) czy może w mini jest to nie dostepne, albo mam wstawiona inna dzwignie??
W MINI nie ma innej możliwości przełączania tych trybów jak tylko za pomocą przycisku umieszczonego na dźwigni kierunkowskazów.
Może masz coś pogmatwane.... a niby skąd masz pewność że masz komputer pokładowy? Twierdzisz to po wyświetlaczu na obrotomierzu?