działanie klubu MKP

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
TRIP
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Re: działanie klubu MKP

Post autor: TRIP »

chciałbym wstąpić do klubu

W regulaminie jest napisane, że aby zostać członkiem należy:
-dokonać wpłaty w wysokości 130pln na konto klubu
-wypełnić formularz

niestety nigdzie nie mogę znaleźć formularza zgłoszeniowego pisałem już w tej sprawie ~2tyg temu na mejla rekrutacja@..... ale nie otrzymałem odpowiedzi :neutral:

jak to teraz jest mam dokonać samej wpłaty czy jak?
Julian

Post autor: Julian »

TRIP pisze:chciałbym wstąpić do klubu

W regulaminie jest napisane, że aby zostać członkiem należy:
-dokonać wpłaty w wysokości 130pln na konto klubu
-wypełnić formularz

niestety nigdzie nie mogę znaleźć formularza zgłoszeniowego pisałem już w tej sprawie ~2tyg temu na mejla rekrutacja@..... ale nie otrzymałem odpowiedzi :neutral:

jak to teraz jest mam dokonać samej wpłaty czy jak?

Jestem w tej samej sytuacji co trip, czekałem i wciąż czekam na odpowiedź ...
pampas1
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: pampas1 »

To jest chyba jakaś MASAKRA. Na wszystkich spotkaniach mówimy o nowych pasjonatach Miniaków , których chcemy widzieć w Klubie. I CO. Jak są to się na nich wypinamy. PROSZĘ O SZYBKĄ REAKCJE OSOBĘ ODPOWIEDZIALNĄ ZA BRAK KONTAKTU Z NOWYMI KOLEGAMI. TO JEST SMUTNE . Bardzo przepraszam nowych mniakowców. Wierzę , że to zadziała.
Pozdrawiam Andrzej Szymański
Awatar użytkownika
SebaD
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: SebaD »

Rowniez bede wdzieczny za informacje o tym skad mozna sciagnac formularz :)
Seba
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

kiedyś formularz działał i to nawet dobrze, sprawdzało sie to :cool:

a teraz po zmianie strony na "ladniejszą" (pojęcie względne) nie udało się go chyba na nogi postawić :cry:

ale cóż życie Panie i Panowie, życie ...
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
Awatar użytkownika
SebaD
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: SebaD »

Witek pisze:Tu jest stary formularz http://archiw.mini.org.pl/zapisy/index.php , ale nadal on będzie działał i mail powinien dotrzeć na rekrutacja@mini.org.pl.

Inna sprawa czy ktoś tam zagląda.

W.

Dziekuje :)
Wyslane.
Seba
Ostatnio zmieniony 28 sty 2010, 10:47 przez SebaD, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
meg
Nowy
Nowy
Posiadane auto: MINI ONE

Post autor: meg »

Do klubu zapisałam się w maju 2009 r.
Nie otrzymałam żadnego potwierdzenia przelewu ani żadnego maila od MKP.
Do dziś nie otrzymałam nawet Karty Klubowej, nie wspomnę już o podkładce pod tablicę rejestracyjną i jakiś tam gadżetach.
Nie mam dostępu do strony klubowej ani czerwonego paska klubowicza, choć poinformowałam o tym moderatora. :evil:

Mam jeszcze 2 dni na zapłacenie składki na 2010 r., ale nie sądzę abym dołączyła jeszcze raz do MKP.
Pozdrawiam,
Meg
Awatar użytkownika
TRIP
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: TRIP »

meg pisze:Do klubu zapisałam się w maju 2009 r.
Do dziś nie otrzymałam nawet Karty Klubowej, nie wspomnę już o podkładce pod tablicę rejestracyjną i jakiś tam gadżetach.
Nie mam dostępu do strony klubowej ani czerwonego paska klubowicza, choć poinformowałam o tym moderatora. :evil:

Mam jeszcze 2 dni na zapłacenie składki na 2010 r., ale nie sądzę abym dołączyła jeszcze raz do MKP.
Pozdrawiam,
Meg

przykra sprawa szkoda, że napisałaś to dopiero dzisiaj pewnie jeszcze raz dokładnie bym się zastanowił czy dołączyć :???:
tess

Post autor: tess »

Do klubu zapisałam się w maju 2009 r.
Nie mam dostępu do strony klubowej ani czerwonego paska klubowicza, choć poinformowałam o tym moderatora.

Pozdrawiam,
Meg

Meg przykro mi, że zaistniał taki problem, ze strony naszego klubu. Masz jak najbardziej rację, że tak nie powinno być. Przepraszam Cię i wszystkich Innych których dotknęła taka sama sytuacja. Niestety nie wychodzi nam dystrybucja gadżetów dla nowych członków, i jest to problem, który staramy się rozwiązać od początku istnienia klubu, jak widać z miernym skutkiem. Mam nadzieje że w końcu uda nam się zwalczyć ten problem [znajdziemy, wśród nas sumiennego człowieka, który zajmie się wysyłkami, i uda się nam to odpowiednio skoordynować] i nowi członkowie będą dostawać gadżety w rozsądnym czasie. Jeśli możesz, to wybacz nam to potknięcie, nie zniechęcaj się, i nie rezygnuj z klubu. Wpadnij na walne zebranie i w miarę możliwości i chęci dołącz się do naszej czasami "mało udolnej" pracy nad lepszym działaniem naszego klubu.

Pozdrawiam serdecznie
Wojtek
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: kocioł »

Witam
Mogę tylko przeprosić za zaistniałą sytuację. Kiedyś była osoba odpowiedzialna za
tego typu sprawy, jak widać teraz to kuleje jednak postaramy się na najbliższym Walnym rozwiązać ten problem aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości.

Pozdrawiam Marek
tess

Witku czy możesz przydzielić expresowo dostęp do forum klubowego Meg?
Julian

Post autor: Julian »

Powiedzcie mi proszę co mam zrobić chcąc przyłączyć się do MKP :!:

Na rekrutację@ nie ma zamiaru wysyłać kolejnego maila na którego nie otrzymam odpowiedzi...
Awatar użytkownika
g00dMan
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto:

Post autor: g00dMan »

@tess
myślę że gadżety to najmniejszy problem...
Dlaczego od tak długiego czasu meg nie otrzymała żadnego potwierdzenia przynależności do klubu w postaci np choćby maila, karty klubowej, czerwonego paska na forum i dostępu do klubowej części forum?
Sam rozważam dołączenie do klubu ale jak czytam ten topic to się automatycznie odechciewa... :???:
tess

Dlaczego od tak długiego czasu meg nie otrzymała żadnego potwierdzenia przynależności do klubu w postaci np choćby maila, karty klubowej, czerwonego paska na forum i dostępu do klubowej części forum?

Niestety padła nam koordynacja, między kontem [wpłatami] wysyłką i forum. Na forum musi być zmieniony formularz rejestracyjny, bo występuje problem z identyfikacją po samym nicku, jeśli nie wpisuje się imienia i nazwiska. Po prostu mamy wpłatę do klubu np. Jan Kowalski, z Krakowa, a na forum, przy rejestracji wpisany tylko nick XXXX i nic więcej. W żaden sposób nie da się tego powiązać. Mam nadzieje że w najbliższym czasie uda się nam ten problem rozwiązać.

Powiedzcie mi proszę co mam zrobić chcąc przyłączyć się do MKP

Proszę przyślij mi swoje dane na P.W
mazak234

Post autor: mazak234 »

tess pisze:Na forum musi być zmieniony formularz rejestracyjny, bo występuje problem z identyfikacją po samym nicku, jeśli nie wpisuje się imienia i nazwiska. Po prostu mamy wpłatę do klubu np. Jan Kowalski, z Krakowa, a na forum, przy rejestracji wpisany tylko nick XXXX i nic więcej. W żaden sposób nie da się tego powiązać.

Nie wystarczyłoby wpisywanie w tytule przelewu nicka z forum?
ODPOWIEDZ