To serdecznie zycze Ci zebys nie musial sie z ta Warta uzerac o odszkodowanie...gh0ly pisze:ja tam wole doplacic i ja mam w Warcie
niechce miec do czynienia z liberty direct czy innymi gownami... ich wyplacalnosc jest na zalosnym poziomie...
ubezpieczenie
- Sadam
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: ubezpieczenie
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas

- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
ooooo "z warta warto"
hehehe
najgorsze doswiadczenia mam chyba z hdi i wlasnie z warta, najmniej problemow sprawia allianz i pzu

najgorsze doswiadczenia mam chyba z hdi i wlasnie z warta, najmniej problemow sprawia allianz i pzu
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Nowy
- Posiadane auto:
jakie ubezpieczenie na MINI
Witamy,
W związku z zakupem naszego pierwszego MINI szukamy dobrego ubezpieczenia OC/AC. Możecie coś polecić. Większość na forach strasznie narzeka, ale pewnie macie doświadczenia z ubezpieczeniami dla waszych cacuszek.?
Zastanawiają nas ewentualne naprawy. Wszędzie wspominają o naprawach na tzw. zamiennikach. Jak to się ma w MINI - macie jakieś doświadczenie?
Pozdrawiamy
W związku z zakupem naszego pierwszego MINI szukamy dobrego ubezpieczenia OC/AC. Możecie coś polecić. Większość na forach strasznie narzeka, ale pewnie macie doświadczenia z ubezpieczeniami dla waszych cacuszek.?
Zastanawiają nas ewentualne naprawy. Wszędzie wspominają o naprawach na tzw. zamiennikach. Jak to się ma w MINI - macie jakieś doświadczenie?
Pozdrawiamy
- Julx
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Cooper 2005r
Przed zakupem straszyli, że części drogie, nie wspominając o ubezpieczeniu...
Wcale tak nie jest, części może nie należą do najtańszych ale jest sporo zamienników, które się dobrze sprawują
Jeśli chodzi o ubezpieczenie ja mam OC/AC w Allianz i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o cenę to zależy, jaka kogo satysfakcjonuje, mnie tak (około 1700zł, z szybami i lawetą)
Wiadomo, że MINI to marka premium... zawsze jest trochę drożej ale nie dajmy sobie zwariować
Pozdrawiam
Wcale tak nie jest, części może nie należą do najtańszych ale jest sporo zamienników, które się dobrze sprawują

Jeśli chodzi o ubezpieczenie ja mam OC/AC w Allianz i jestem zadowolona. Jeśli chodzi o cenę to zależy, jaka kogo satysfakcjonuje, mnie tak (około 1700zł, z szybami i lawetą)

Wiadomo, że MINI to marka premium... zawsze jest trochę drożej ale nie dajmy sobie zwariować

Pozdrawiam
- Julx
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Cooper 2005r
a i nie wspomniałam, że to kwota przy zniżce bodajże 50% a Miniaka mam dość bogato wyposażonego co podwyższa wartość 

Re: jakie ubezpieczenie na MINI
Czy ktos moze zabanowac obydwu uzytkownikow? Przeciez to ustawka jest
Ekspert LINK4 pisze:Wysokość składki jest ustalana indywidualnie i jest uzależniona od wielu różnych czynników (m.in. wieku kierowcy, roku produkcji samochodu itp), dlatego na taki sam pojazd każdy może mieć inną wysokość składki.
Zachęcam Cię PURCHEWCIA do skorzystania z naszego kalkulatora: http://link4.pl , dzięki któremu wyliczysz dokładną wysokość składki, a dodatkowo za zakup polisy online można uzyskać 7 proc. zniżki.
Oferujemy OC, które bezpłatnie gwarantuje m.in.: naprawę pojazdu po wypadku na miejscu zdarzenia (jeśli jest możliwa, do 200 zł), holowanie pojazdu po wypadku do 100 km (niezależnie czy jesteśmy sprawcą, czy poszkodowanym), zapewnienie samochodu zastępczego do 3 dni w przypadku, gdy ubezpieczony pojazd uległ wypadkowi (także gdy jesteśmy sprawcą) lub został skradziony, pomoc w przypadku uszkodzenia opon (w tym: wymianę koła / naprawę na miejscu lub holowanie i pokrycie kosztów naprawy w warsztacie do 2 tys. zł), a także pomoc informacyjną oraz bezpłatnie Zieloną Kartę.
Pozdrawiam,
Ekspert LINK4
PURCHEWCIA pisze:Witamy,
Pozdrawiamy