Drugie pytanie, kolektor wydechowy też zmieniałeś? Katalizatory zachowane?
Bo 240 koniuszy brzmi bardzo zachęcająco jak na początek

Chyba miałB!G LAM3 pisze: jaki ten top mount intecooler masz? GP?
Miałem ten z GP ale niestety byłem na tyle głupi, że nie dałem się namówić na diverter też z wersji GP i dużo powietrza szło bokiem. Wg testów jeden za najlepszych i kosztował 1600-1800pln a nie 3k+ jak niektóre aftermarkety co okazuje się, ze nie działająB!G LAM3 pisze:A Alek (mój zacny imienniku), jaki ten top mount intecooler masz? GP?
Bo 240 koniuszy brzmi bardzo zachęcająco jak na początek
AleXander pisze:Miałem ten z GP ale niestety byłem na tyle głupi, że nie dałem się namówić na diverter też z wersji GP i dużo powietrza szło bokiem. Wg testów jeden za najlepszych i kosztował 1600-1800pln a nie 3k+ jak niektóre aftermarkety co okazuje się, ze nie działająB!G LAM3 pisze:A Alek (mój zacny imienniku), jaki ten top mount intecooler masz? GP?
Bo 240 koniuszy brzmi bardzo zachęcająco jak na początek![]()
Kolektor miałem seryjny ale wydech bez katalizatora robiony przez M-tech z Pruszkowa.
Lista modów na stronie PromotoR Mocy
Pozdrowiońska!
Nówka sztuka z salonu BMWB!G LAM3 pisze:AleXander pisze:Miałem ten z GP ale niestety byłem na tyle głupi, że nie dałem się namówić na diverter też z wersji GP i dużo powietrza szło bokiem. Wg testów jeden za najlepszych i kosztował 1600-1800pln a nie 3k+ jak niektóre aftermarkety co okazuje się, ze nie działająB!G LAM3 pisze:A Alek (mój zacny imienniku), jaki ten top mount intecooler masz? GP?
Bo 240 koniuszy brzmi bardzo zachęcająco jak na początek![]()
Kolektor miałem seryjny ale wydech bez katalizatora robiony przez M-tech z Pruszkowa.
Lista modów na stronie PromotoR Mocy
Pozdrowiońska!
skąd wytrzasnales GP za taką śmieszną kwotę? Używka?
pzdr
Go4ItKangus83 pisze:I taki wynik mnie interesuje ok.240 KM będziemy walczyć